Doğalgaz keşfi Türkiye'ye hayırlı olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çorum'da. Akşener, 'Doğalgaz keşfi Türkiye'ye hayırlı olsun" dedi.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 13:58

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çorum’un Sungurlu ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in oğlu Oğuzhan Şahiner’in düğün töreni ile bir dizi ziyaretler için Çorum’a gelen Akşener, Sungurlu ilçesini ziyaret etti. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve partililer tarafından karşılanan Akşener, ziyaretlerde esnaflarla sohbet ederek, “Pandemi de işleriniz nasıldı? Pandemi sonrası işlerinizde büyük bir kayıp yaşadınız mı? Şimdi işleriniz nasıl? Pandemi döneminde verilen esnaf desteklerinden faydalandınız mı? diye sordu.
Akşener, daha sonra Alaca ilçesinii ziyaret etti


DOĞALGAZ REZERVİ KEŞFİ HAYIRLI OLSUN
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna müjde olarak duyurulan doğalgaz rezervinin keşfi ile ilgili "Hayırlı olsun, Türkiye’ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım. Gaz bulundu, Gazın Türkiye’ye getireceği faydalar elbette çok memnun oluruz. Partiyi temsilen bütün arkadaşlarımız bu konuyu kutladılar. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.
Yurt gezileri kapsamında bugün Çorum'da esnafı ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


'İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KONUSUNDA ÇOK NETİM'
Akşener, İstanbul Sözleşmesi hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine ise şu yanıtı verdi:
"İstanbul Sözleşmesi konusunda çok netim. İstanbul Sözleşmesi'ndeki ortak nokta kadının şiddet, geri kalmışlığı, kazançta, ekonomide, istihdamda eşitliğinin sağlanması, güçlenmesinin sağlanması. Dolayısıyla şiddet gören, dayak yiyen ekonomiden dışlanan kadınlar ve üniversite mezunu işsizlerin oranına baktığınız zaman kız çocukları daha yüksek. Bütün buradaki eşitsizliği gideren bir anlaşma. Uygulamak için kendi kanunlarınızı çıkarmak zorundasınız. Kendi kanunlarınızı da kendi ülkenizdeki sisteme göre çıkarıyorsunuz. Şimdi bütün her türlü faturayı İstanbul Sözleşmesi'ne çıkarıyorlar."


 

Son Güncelleme: 23.08.2020 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyt 2020-08-23 14:49:09

Eyt gündeme gelirmi yaş gecti saglık bozuluyor. İşten cıkarılma korkusu. Memur olsak. Calişılabilir özelde cok. Zor helede beden işcisiyseniz