Duygularına tercüman olan Aşgın'a teşekkür etti

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, duygularına geç de olsa tercüman olan Başkan Aşgın'a teşekkür etti

25 Ağustos 2020 Salı 22:43
Duygularına tercüman olan Aşgın'a teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, 1.5 ay önce meclis toplantısında gündeme getirdikleri; pandemi sürecince zor günler yaşayan minibüscü, taksici ve servisci esnafına yönelik destek teklifinin AK Partili üyelerin oylarıyla reddedildiğini, aynı teklifin bugün Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın tarafından kamuoyuna müjdelendiğini hatırlatarak,, “Duygularımıza geç de olsa tercüman olan belediye başkanına CHP Meclis grubu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP tarafından verilen önergelerin faydalı dahi olsa AK Parti grubu tarafından reddedildiğini savunan Yılmaz, “Allah aşkına artık lüzumsuz kapris ve kibiri bırakalım. Önemli olan insanımızın huzur ve mutluluğu” ifadesini kullandı.
Tuncay Yılmaz, konuya ilişkin paylaşımında şu görüşlere yer verdi;

“Sayın Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Temmuz ayı Belediye Meclisinde CHP Meclis grubu olarak yapmış olduğumuz pandemi nedeniyle zor günlerden geçen minibüscü, taksici ve servisci kardeşlerimize yönelik destek teklifimizi işlerinin yoğunluğu nedeniyle 1,5 ay sonra gerçekleştirme kararı aldı.
Güzel şeyleri CHP teklif etmese daha güzel olacak ama ne yapalım biz insanımızın sıkıntılarına kayıtsız kalamıyoruz. İstiyoruz ki vatandaşımızın bir sıkıntısı varsa 1,5 ay ertelenmesin hemen çözülsün.
Çorum Belediyesi, pandemi nedeniyle zor günler geçiren sektörlerin başında yer alan servis, minibüs ve taksici esnafıyla yaptıkları görüşmeler neticesinde Çorum’da ticari faaliyetlerini sürdüren S ve M plakalı araçların 2021 yılına ait güzergah izin belgesi ile yıllık çalışma ruhsatı vize ücretleri, T plakalı araçlarda 2020 yılı durak katılım ile işaret levhası ücretlerinin alınmayacağını açıkladı.
Allah AŞGIN’a artık lüzumsuz kapris ve kibiri bırakalım. Önemli olan insanımızın huzur ve mutluluğu. Bizim için kimin söylediğinin bir önemi yok. Duygularımıza geç de olsa tercüman olan belediye başkanına CHP Meclis grubu olarak teşekkür ediyoruz.”

Son Güncelleme: 25.08.2020 22:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2020-08-27 08:36:55

Gazeteye haber olsun seviyesiz kişi

banner165