'Edep Ya Hu' diyerek tepki gösterdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine 'Edep Ya Hu' diyerek tepki gösterdi.

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:35
'Edep Ya Hu' diyerek tepki gösterdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bir televizyon programında gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Kabaş’ı sözde gazeteci olarak tarif eden Kavuncu, Erdoğan’a yönelik sözlerini de ahlaksızlık olarak nitelendirerek, "Edep Ya Hu" dedi.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

“Bir televizyon kanalında Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan kabul edilemez, ahlaksız ifadeleri sebebiyle sabıkalı, sözde gazeteci Sedef Kabaş'ı şiddetle kınıyorum.

Aziz Milletimizin helal oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum.
Mevlana’nın dediği gibi ‘Testinin içinde ne varsa dışarı o sızar. Testinin içinde pislik varsa pislik, güzellik varsa güzellik dışarı sızar.’

Sn cumhurbaşkanımıza hakaret eden sözleriyle Sedef Kabaş, içindeki pisliği dışa vurmuş, kendi vasfını ve densizliğini ilan etmiştir.

Ahlak ve edep insana mahsus erdemlerdir. İnsanlıktan nasiplenememiş bu pespayeye "Edep Ya Hu" diyorum.

Sn Cumhurbaşkanımıza yapılan bu hakaret, aziz milletimize ve millet iradesine yapılmıştır. Zira Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilir, devletin başıdır ve devlet başkanı sıfatıyla Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletinin birliğini temsil eder. Bu hadsizliğin karşılıksız kalması beklenemez.

Sedef Kabaş ve benzerlerine hukuki ve siyasi alanda gerekli cevap verilecektir. Haset, nefret ve ihanetten doğan ve beslenen bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde mutlaka hak ettiği karşılığı bulacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-01-22 18:08:28

Muhalefet partisi liderlerine ana avrat küfredenler mahkemeye gidince kime küfrettiği belli değil denilip ceza almıyor.. Bir başkası atasözü diye paylaşıyor AKP hemen üzerine alınıp mağduriyet çıkarıp kaçma şansı olmayan kişiyi gece yarısı tutuklatıyor..

Avatar
Oy moy yok 2022-01-22 20:06:38

Kendinize sadece nefret biriktirdiniz. Sizden önce umutlu neşeli gençler vardı. Şuan herkes yurt dışına gitme hayaliyle ülkesinden uzaklaştı

Avatar
Emekli 2022-01-22 21:18:27

Halkın gerçek gündemi geçimm.. gündemi sapıtıyorsunuz.Haber ile ne alaka var diyeceksiniz ama siyasileri her gördüğümüz yerde söylemek zorundayız.... Emeklileri aşırı derece bu yaşlarda sıkıntıya mahkum ettiniz. Hiç değilse asgari ücrete yakın bir maaş vermeniz gerekirdi. 2.500-3.000TL maaşı dürün,bükün arka cebinize sokun. Sandıkta hesaplamayan emekli namertir...

Avatar
Çorum 19 2022-01-22 23:56:32

Günün modası en dindar benim imajı için felsefi sözler soylemek

Avatar
Çorum'lu 2022-01-22 20:57:44

Recep Tayyip Erdoğan'nın karşısına çıkında ÇORUM'UN yapılmayan İLÇE YOLLARINI, ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNİ, POLİS OKULUNU, ÇORUM HAVALİMANI'NI, DEMİRYOLUNU, ACEMİ BİRLİĞİNİ, ESKİ DEVLET HASTANESİNİ, ONKOLOJİ MERKEZİNİ VB. bunlar neden GENEL BAŞKANINIZA söyleyemiyorsunuz? 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Mürşidi kamil 2022-01-22 20:58:50

Devlet büyüklerine hakaret cezasız kalmamalı.Kendileri yapınca eleştiri oluyor ne hikmetse. Sayın cumhurbaşkanımızın adını ağızlarına alırken ağızlarını yıkamaları gerekir bunların.

Avatar
Çorum'lu 2022-01-23 19:45:40

Aziz Milletimizin helal oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanı diyor. Sorarım, ÇORUM her seçim %50'nin üzerinde oy verdi, RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'A. Peki bunun karşılığında RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇORUM' A ne verdi.ÇORUM'dan POLİS OKULUNU aldı, ÇORUM'dan HAVALİMANINI aldı,komşu illere verdi. 20 senedir İLÇE yolları BİTMEDİ.DEMİRYOLU yalan oldu. POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZİ yalan oldu. ESKİ DEVLET HASTANESİ YALAN OLDU. ACEMİ ASKERİ BİRLİĞİ YALAN OLDU. ONKOLOJİ MERKEZİ YALAN OLDU. RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'NİN HER SEÇİM ÇORUM VE ÇORUMLULARDAN ALDIĞI OYLAR HELAL MİDİR, HARAM MI?

Avatar
SC 2022-01-24 00:17:15

62 yaşında evi kira olan bir ssk emeklisi olarak verdiğiniz emekli maaşı ile geçinemiyorum.Şimdiye kadar verdiğim oylar haram olsun.

banner165