Eğer görev verilirse…

MHP Başkan Adayı Şahin, turizm pastasından Çorum'un daha fazla pay almasını sağlayacakları sözünü verdi.

01 Şubat 2019 Cuma 22:19
Eğer görev verilirse…

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum Müzesi’ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, İl Başkan Yardımcısı Ömer Kaşık, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kaan Uz ile bazı partililerin de yer aldığı ziyarette MHP Başkan Adayı Kenan Şahin, müzeyi gezdi, personelle tanıyarak hal-hatır sordu.

Müze Müdürü Metin Çakar ile görüşen Şahin, Çorum'un tarihi bir geçmişe sahip kent olduğunu hatırlattı. Özellikle Hitit medeniyetinin beşiği olan Çorum'un turizm gelirleri noktasında bugüne kadar hak ettiğini alamadığını ifade etti. Bacasız fabrika olarak bilinen turizm sektöründe Çorum'un hak ettiği payı alması noktasında kentin bir bütün olarak tüm katmanlarının ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Şahin, Çorum Belediyesi'nin de bu konuda lokomotif görevi üstlenmesi gerektiğini kaydetti.

Belediye başkanlığı görevinin kendisine verilmesi halinde Çorum'u tüm alanlarda olduğu gibi turizm konusunda da çok daha ileri noktalara taşımak için gece-gündüz demeden çalışacağı sözünü veren Şahin, "Çorum, Hattuşa, Alacahöyük, Şapinuva, , kale ve tarihi mekanlarıyla adete tarih ve kültür şehri. Bize düşen bu potansiyeli iyi tanıtmaktır. Bunun için de inşallah görev verilirse elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2019 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tanımak istiyoruz. 2019-02-02 12:19:19

Sağdaki sakallı şahıs kimdir?Bizler MHP liler olarak,Bu şahsı tanıyamadık?Tanıtırsanız memnun oluruz.

banner165