Ek ödemeler emekli aylığına yansıtılacak

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, kamı çalışanlarının ek ödemesi ile ilgili vaadde bulundu

06 Haziran 2018 Çarşamba 16:43
Ek ödemeler emekli aylığına yansıtılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Aras, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Fikret Aktağ, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Aras, seçim beyannamesinde özellikle de kamu çalışanlarını ilgilendiren konular hakkında açıklamalarda bulundu. Aras, kamu çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılacağını açıkladı.

İl Müdürlerinin yanı sıra çalışan personelleriyle de görüşen Aras, ayrıca Fatih Caddesi, Albayrak Caddesi, Eşref Hoca Caddesi, Osmancık Caddesi’nde de esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara Cumhur İttifakını anlatan, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partilerine destek isteyen Aras, vatandaşlardan da Milliyetçi Hareket'te buluşma sözü aldı.

MHP Milletvekili Adayı Aras daha sonra da, Uğurludağ’ı ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.