Ekonomi üzerinden hükümete yüklendi

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ekonomi üzerinden hükümete yüklendi.

22 Kasım 2021 Pazartesi 12:40
Ekonomi üzerinden hükümete yüklendi

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, gündeme dair yaptığı açıklamalarla hükümeti sert bir dille eleştirdi.

İktidarın ülkenin ciğerlerine kadar işleyen ekonomik krizi görmezden gelmeye devam ettiğini, uydurdukları ‘Her şey yolunda’ sloganı ile de vatandaşa şirin görünmeye çalıştığını iddia eden Şahiner, görüşlerini şu sözlerle aktardı:

‘PARAMIZ PUL OLMUŞ’

“Hükümet her fırsatta biz iktidara gelmeden önce bu ülkede kuyruklar vardı şeklinde sözler sarfediyor. Unun torbası olmuş 320 lira, benzin, mazot, LPG almış başını gidiyor. Eskiden kuyruk vardı ama paramız değerliydi. Şimdi de bakın her köşede kuruş hesabı yapan vatandaşlarımızın oluşturduğu kuyruklar var ve paramız pul olmuş, değersizleşmiş durumda.

‘AYÇİÇEK YAĞINI İNTERNETTEN ALIYORUZ’

Mevcut hükumetin beceriksizliği yüzünden yaşanan ekonomik sıkıntıların sonucu olarak, özellikle ayçiçeği yağında peş peşe yaşanan zam yağmurları nedeniyle vatandaşların internetten araştırarak ucuz yağ siparişi verdiği bir dönemde yaşar olduk. Yakında ekmeği de internetten sipariş vermeyiz inşallah.

‘BU KIŞ KİMSE ISINAMAYACAK’

Esnaf iflasın eşiğinde, dolar dizginlenemiyor kısaca bu kış kimse ısınamayacak. Malum kış ayı geldi, insanlar evlerinde doğalgazı açtı. Ama korkuyor evdekiler fazla yakmaya. İnsanlar, şimdiden gelecek olan doğal gaz faturasını düşünmeye başladı. Vatandaşları, bu kış faturalar felaket şekilde zorlayacak. Bu kış ısınamayacak insanlar.

‘MAZOT VAR, PARA YOK’

Akaryakıt ürünlerinin fiyatlarındaki artış nedeni ile ülkede araç kullanımı artık lüks duruma geldi. Kapında araban var, depoda yakıt yok. Benzin istasyonlarında yakıt var. Cebinde yakıt alacak paran yok. Ülke uçuyor. Ama hükumetin söz verdiği gibi değil, kapılmış bir ekonomik fırtınaya oradan oraya şuursuzca uçuyor.

‘İŞ-KUR VAR, İŞ YOK’

İşsizlerin özellikle de gençlerin İŞ-KUR kapılarında oluşturdukları kuyruklar bizleri derinden yaralıyor. Kömürün tonu olmuş 3 bin 500, Un’un torbası 320 lira. Yağ almış başını gidiyor. Eeee İş-Kur önünde kuyruk var bu insanlara iş te verilmiyor.

‘VATANDAŞ PALAVRA DİNLEMEKTEN BIKTI’

Mevcut hükumet artık bu işi götüremez hale geldi. Vatandaş her gün televizyonlarda, haberlerde palavra dinlemekten bıktı, usandı. Yaptık, ettik. Yapacağız, edeceğiz. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Artık bu ülkenin işini bilen güçlü, istikrarlı kadrolara ihtiyacı var.

BÜROKRATLARA SESLENDİ

Devlet memuru ve bürokrat olduğunu unutup, hükümetin il ve ilçe başkanı gibi çalışan şahıslar köprüden önceki son çıkıştasınız. Yıllarca bu ülkede baskı, hukuksuzluk, haksızlık yapıldı. Unuttuk mu sanıyorsunuz? Gün az kaldı, hesabını siz de vereceksiniz. Arkanızı dayadığınız, dağ diye gördüğünüz güç yıkıldı, altında kalacaksınız. Aklınızı başınıza alın, almazsanız aklınız da sizi yok edecek. O güvendiğiniz dağ, Yandı, bitti, kül oldu. Hiç kimse unutmasın ki, bu düzen elbet değişecek. Milletimizin verdiği yetkiye dayanarak bütün engelleri aşmaya devam edeceğiz. Bu necip milletin hakkını, hukukunu kimsenin tekeline bırakmayacağız.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-11-22 17:06:10

Sungurlu hariç herşeyle ilgileniyorsun

Avatar
Çorumlu 2021-11-22 23:04:36

Ya evet başkan efendi laflapeynir gemisi yürümüyor. Çok laf ediyorsunuz, yeri geliyor devletin yapacağı yatırımlara talipsiniz yeri geliyor ağlıyorsunuz. Kimse her şey güllük gülüstanlık demiyor. Yıkacağız, kaldıracağız yapacağız palavralarınız varda nasıl yapacaksınız o yok meydanda. Bir tarafınız kandil el sallıyor bir tarafınız kandildeki itlerin şehit ettiği şehit yakınına küfür ediyor. Adam gibi küfürbazı atamadınız bile göreceksiniz lafla peynir gemisi yürümediğini batılı sömürgecilerin dostlarını bu milletin adam yerine koymayacağını

Avatar
Vatandaş 2021-11-23 17:30:31

Yuvana dön özüne dön vakit daralıyor.genel müdürün bayan meral bile kurtaramayacak seni.sen git chp li belediyelerden otobüs kamyon kazma kürek dilen.sen busun işte ucuz insan.

banner165