‘Elvan Çelebi’nin şehri Çorum’ diye paylaştı

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Çorum’un Bayat ve İskilip İlçelerine atama yaptı, genel başkanın Çorum paylaşımı dikkat çekti.

31 Ekim 2020 Cumartesi 15:32
‘Elvan Çelebi’nin şehri Çorum’ diye paylaştı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Çorum’un Bayat ve İskilip ilçelerine atama yapıldı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in verdiği bilgiye göre, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam başkanlığında İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Aslı Darıcı, Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Hatice Kara atandı.
ŞAİRLERİN VE DERVİŞLERİN SULTANI ELVAN ÇELEBİ’NİN ŞEHRİ ÇORUM
Öte yandan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Bayat ve İskilip ilçelerine yapılan kadın kolları başkan atamaları ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çam, “Şairlerin ve dervişlerin sultanı Elvan Çelebi'nin şehri Çorum. Bayat-İskilip ilçelerimize atanan başkanlarımıza başarılar diliyorum. Partimizin varlık sebebi olan millete hizmet davasını daha ileriye taşımak için durmak yok yola devam.” dedi.

Son Güncelleme: 03.11.2020 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anket şirketlerinin yazıp,çizdiğine göre 2020-10-31 16:23:57

AKP,anketlerde yavaş,yavaş aşağıya geliyormuş.Mhp desteği yetmiyor.Durmak yok.İyi partiyi ittifak içine alma çalışmalarına devam edelim.

Avatar
Müstesna 2020-11-01 10:00:28

Cumhurbaskanina "Allah cocuklarimin ömründen alip size versin" diyen meryem demir isimli kadin hala il kadin kollari baskaniya ilginc.

Avatar
Hasret 2020-11-01 23:16:58

Müstesna kardeş, Kadıncağız adam insan içine henüz çıkmaya başladı. Bu konuları kapatalım. Ettiği dua Allah’la onun arasında. Bizim araya girmemiz uygun değil!

Avatar
Yorumcu 2020-11-02 11:09:21

Yedi sülaleleri yaşadı :) sırtları yere gelmez

Avatar
Müstesna 2020-11-02 12:51:32

Hasret denen yorumcu , bu kadinin yerinde bi insan olsaydi birak insan icine cikmayi , insan oldugundan utanirdi. Etti laflar dua degilki. Oyle dua mi olur. Bu kadin hep bununla anilacak bir de esini liyakatsiz sekilde universiteye ogretim gorevlisi yaptiği ile... Allah buyuk. Elbet birgun hesap sorar