Engin Erenler’in açıklamasını yalanladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İskilip İlçe Başkanı Mürsel Yasak, istifa etmediğini, görevine devam ettiğini açıkladı.

31 Mayıs 2022 Salı 15:00
Engin Erenler’in açıklamasını yalanladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İskilip İlçe Başkanı Mürsel Yasak, istifa etmediğini, görevine devam ettiğini açıkladı.

TDP İl Başkanı Engin Erenler, geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, şahsı ve yönetimi, merkez ilçe başkanı ve yönetimi ile İskilip İlçe Başkanı Mürsel Yasak ve yönetiminin istifasını sunduğunu, istifaların genel merkez tarafından da kabul edildiğini duyurmuştu.

TDP İskilip İlçe Başkanı Mürsel Yasak, söz konusu basın açıklamasının bilgisi olmadan paylaşıldığını, kendisinin görevine devam ettiğini bildirdi. Yasak, “TDP İl Başkanlığından istifa eden Engin Erenler, benim şahsım ve yönetimimizin istifa ettiğine dair bir açıklama yayımladı. Açıklama bilgimiz olmadan yapılmış, ortada istifayla ilgili bir durum söz konusu değildir. Bu konuda yapılan yanlış açıklama kamuoyunca dikkate alınmamalıdır. Bu açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile birlikte yürümeye devam edeceğiz. Görevimize devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 31.05.2022 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Care Mahsun Kirmizigul :) 2022-05-31 19:49:30

Tayyip Erdogan'in muhalefeti bolmek icin kurdurdugu particikler bunlar. Anca oyun oynarlar böyle

Avatar
yorumcu 2022-05-31 15:19:12

film gibi parti ya :)

banner165