Erbakan'dan 'Cumhurbaşkanı Adayı' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir gazetecinin sorusu üzerine "Cumhurbaşkanı adayımızı kendimiz çıkartacağız." dedi.

04 Temmuz 2022 Pazartesi 14:40
Erbakan'dan 'Cumhurbaşkanı Adayı' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Eskişehir İl Kongresi öncesinde  gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

‘CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI KENDİMİZ ÇIKARTACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, bir gazetecinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorusunu şöyle yanıtladı:
"Kendi partimizin ismiyle seçimlere gireceğiz. Cumhurbaşkanı adayımızı kendimiz çıkartacağız. Şu anda görünen o. Bunun için de Türkiye genelinde en gayretli çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz.

81 il, 920'den fazla ilçede teşkilatlanma, 250 bini aşan resmi üyemiz, 50 bine yakın sandık baş müşahidimiz, pek çok ilde mahalle ve köy teşkilatlarımız, buna ilaveten hanım ve gençlik teşkilatlarımız sürekli arazide halkımızla birlikte çalışmalarına devam ediyor.
İnşallah, Yeniden Refah Partisi kendi başına hiçbir şekilde baraj problemi olmayan, güçlü bir siyasi aktör olarak seçimlere girecektir. Bütün çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz.

Üye sayımızı da en kısa sürede 500 bine çıkarma hedefimiz var. Şu anda 250 bini geçtik, 500 bine doğru adım adım gidiyoruz."

(Yaygın Basın)

Son Güncelleme: 04.07.2022 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2022-07-05 08:57:29

aşı mahkemesi nasıl gidiyor. millet için düşündügünüz başka hayırlı hizmet getirici yatırım getirici işleriniz varmı.

Avatar
Miasafşr 2022-07-05 11:24:20

Yürü be seni kim tutabilir