Erdoğan açıkladı: Mevcut başkanlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, il başkanları toplantısında yerel seçimle ilgili açıklamalarda bulundu

26 Ekim 2018 Cuma 15:03
Erdoğan açıkladı: Mevcut başkanlar...

Yerel seçim öncesi teşkilatı sert bir dille uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut belediye başkanlarını değerlendirmede belli bir aşamaya geldiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu. Yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylara "Kim ki partimizi kendi heveslerinin aracı haline dönüştürmeye çalışırsa onunla külahları değişiriz. Bu tür konumda olan arkadaşlarımız varsa zaten aday adayı olarak bile karşımıza gelmesin. Bizi de yormasınlar. Aday adayı olmasın ‘bana müsaade’ desin ve kenara çekilsin." uyarısında bulundu.

Erdoğan şöyle devam etti:31 Mart'ta yapılacak seçimler için hazırlıklarımız sürüyor. YSK'nın takvimini beklemeden bir takım süreçleri tamamlamak istiyoruz. Mevcut belediye başkanları ile değerlendirmemiz belli bir aşamaya geldi. Aday belirleme sürecini hızlandırmamız, milletimizin gönlüne girmemiz için yapacağımız çalışmalarda bize zaman kazandıracaktır. Mahalli seçimlerin kendine göre dinamikleri vardır. Mahalli seçimlerde aday tespitleri çok önemli, bunun yanında belediye meclis üyeleri çok önemli, il genel meclis üyeleri çok önemli. Her aşamada bu dinamikleri göz önünde tutmak gerekiyor. Kim ki partimizi kendi heveslerinin aracı haline dönüştürmeye çalışırsa onunla külahları değişiriz. Bu tür konumda olan arkadaşlarımız varsa zaten aday adayı olarak bile karşımıza gelmesin. Bizi de yormasınlar. Aday adayı olmasın ‘bana müsaade’ desin ve kenara çekilsin. Ve yeni isimlerle yolumuza devam edelim. Herhalde de bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Partimizin AK olan o isminin güzelliğini kimsenin lekelemeye hakkı yok. AK Parti kapısından içeri gurur, kibir, fitne, fesat, hizipçilik, bencillik, haram, yalan kesinlikle girilemeyecek bir partidir. Unutmayınız, milletimiz bizim kara karşımız, endamımız, hoş sohbetimiz için değil; yaptığımız, yapacağımız hizmetler için bu görevlere getiriyor. Bu görevi unutup, kerameti kendinden veya kendinde görmeye başlayanlar eninde sonunda bu milletin tokadını yemeye mahkumdur.

MHP İLE…

Cumhur İttifakına bağlılığımızı sürdürmekle birlikte, seçim ittifakını bir kenara bıraktık. MHP ile ülke için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ama mahalli seçimlerde herkes kendi yolunu izleyecek. 16 yılda ülkemize kazandırdığımız hizmetler bizim en büyük referansımızdır. Bunu anlatmakta acze düşersek yazıklar olsun bize.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-10-26 19:00:49

Reis bizim başkana seslenmiş ...

Avatar
Memiş 2018-10-27 10:26:00

Sayın Cumhurbaşkanım sizce Ak Parti'de kendi hevesleri için Partiyi kullanmayan başkan aday yardımcı üye yönetim vs. Kaldı mı. Bu durumda külahları değişecek çok adam var. Metal yorgunluğu operasyonu da çare olmadı. Kibir ve güç sarhoşluğu aldı başını gidiyor.

Avatar
MAMOCANLAR 2018-10-27 12:10:47

Mamocanlar reisin bütün saydığı bu eşsiz davranışlar ve alışkanlıklar kimde var.Eski Belediye baskanlarimizda mı ilbaskanlarinda mı miletvekilindemi hiç görmedik hepsi Ace ile yıkanmış pırıl pırıl.Nano teknoloji ile yikandiklari için leke bile tutmuyorlar. MaşAllah maşAllah.

Avatar
AK 2018-11-01 20:49:26

ALLAH REiSİMİZEuzun ömür versinbenim ömrümden alsın reisimize versin REİSİMİZİN dediğine göre İl başkanı görevden ayrılmalıdenilen o

Avatar
Canolar 2018-11-02 01:48:53

Canolar eğer bu söylenenler hayata geçsin saçımı usturaya vuracam.Kesinlikle tam tersi olacak

banner165