Erdoğan AK Partili vekillerle görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekiller ile gruplar halinde bir araya gelecek.

27 Ocak 2020 Pazartesi 23:06
Erdoğan AK Partili vekillerle görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekiller ile gruplar halinde bir araya gelerek iç ve dış gelişmelerle ilgili görüşlerini alacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 60 kişilik milletvekili grubuyla ilk toplantısını perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirmesi planlanıyor.
MASADA ÖNEMLİ KONULAR VAR
Toplantıda; milletvekillerinin seçim bölgeleri ile ilgili talep ve şikayetleri aktaracağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Kanal İstanbul Projesi ve infaz düzenlemesinin yanı sıra önemli iç ve dış gelişmelerle ilgili görüş ve önerileri dinleyeceği belirtildi.
GÖRÜŞLERİNİ AKTARACAKLAR
Milletvekillerinin, seçim bölgeleri ile ilgili sorun ve taleplerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yasama faaliyetleri gibi konularda da görüşlerini Erdoğan'a aktaracakları öğrenildi.
Toplantılara, programları çerçevesinde bakanlar ve parti yöneticilerinin de tam kadro katılması bekleniyor.
Kaynak: İnternethaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne olacak 2020-01-28 12:17:43

Sevmedikleri kim varsa hepsini partiden uzaklaştırdılar. Üstelik her birine bir kulp taktıla. Ve Üstelik takılan kulpların alası kendilerinde var. Küstürme taktiği ile partinin oylarını erozyona uğrattılar. Geriye hava olsuncular, rantçılar ve teşvikçiler kaldı. Ha bir de la bir gün işimiz filan düşerse endişesiyle tavır alan şak şak olar kaldı.

Avatar
Selim 2020-01-28 10:35:21

Ak parti yöneticileri üstyönetimi örnek alarak rantçı , seküler , menfaatçi oldu . Çorum da kapitalist birinin yeğeni tombaladan il başkanı oldu . Hal belli . Bir avuç dolar uğruna Irak teskere geçti Suriye ABD nin kışkırtmasıyla cehenneme döndürdük . Kimin rızası için çalışıyor bu parti .Muhafazakarlar yol ve hastene yapıldı denilerek kandırıldık . Sadece yılda 200 katrilyon borç faizi ödeniyor. ÖMER BULMAK ZOR .

Misafir Avatar
Kadir 2020-01-28 13:26:22 @Selim

Ya kukla belediye başkanına ne demeli. O da tombaladan çıktı. Meclis üyelerinden malum kişinin sözcüsü. O ne derse onu yapıyormuş. Sorsan bunlar adil davranıyorlar. Herkes menfaat peşinde reyse yazık oluyor.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Çorumlu 2020-01-28 12:30:01

Hakkariye, Şırnak'a, Bayburt'a havaalanı yaptınız, 2 milyar dolar ihracat potansiyeli olan Çorum'a niye Merzifon eşşeği muamelesi çekiyorsunuz seçtiğimiz vekiller, sözcü Ahmet Sami Ceylan olsun.

Avatar
İskilipli 2020-01-28 10:08:27

İlçamiz sorunlarını hatıklatalım. Bayat İskilip arası göçüğün yapımının bitirilmesi. Tosya İskilip yolu seçim öncesi proje hazırdı hareket var mı? Yüksek okul binesı bekliyor. ( İlçemizde tarihi bir okul olan SAKARYA İLKJĞRETİM OKULUNA TAŞINSIN OKUY ARANIYOR MADEM Kİ AÇILAMIYOR MYO Hem okul haraebe duruldan kurtulur hemde Sakarya mahalĺesi hareketlenir. Şehrimizin girişinde iki tane 270'lik viraj var. Kazanlı mevkii ve hayvan pazarı altındaki viraj düzeltilmeşu bekliyoruz. Şehir gençleri tutmalı. İhtiyar konağı, gençlik merkezi sinema tiyatro salonu ihtiyacı vardır. Kapalı spor salonu çözüme ulaştımı bilemem ama şehrin merkezine kapalı spor salonu ihtiyacı vardır. Birde deprele hazır mıyız? Kentsel dönüşüm anlatılmalı belediyelerde çalışanlar eğitilerek kentsel dönüşam avantajları anlatılmalı persınel sıkıntısı lok sanırım.

Avatar
cafer 2020-01-28 14:48:29

salim efendi, ahmet efendi ,mehmet efendi, muzaffer efendi, zeki efendi yazıklar olsun.

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-01-31 17:05:24

Merzifon havaalanı yolunu kısaltma sözü alıp dönerler...!
Amasya bugün, yarın da yozgat havaalanını çorumlular ayakta tutsun, bu kafayla Çorum ancak kuyruk olur