Erdoğan'dan teşkilatlara yeni talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinde önlem alıyor. Teşkilatlara yeni talimatlar geliyor

25 Ağustos 2019 Pazar 12:51
Erdoğan'dan teşkilatlara yeni talimat

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti teşkilatlarına yeni bir talimat verdi. Erdoğan, yeni parti kurucuları Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na yakın isimlerin de partiden uzak tutulmasını istedi.

Cumhuriyet’in haberine göre, Erdoğan’ın önceki gün yapılan MKYK toplantısındaki açıklamalarıyla değişimin nasıl olacağı yönünde mesaj verdi. Erdoğan, “Ahbap çavuş ilişkisi içinde olmayacak, bu işleri en iyi yapacak kişileri bulacağız. Önümüzde geniş bir süre var” dedi.

PARTİ KADROLARINA ÖZEL FETÖ TARAMASI

Kongre sürecinde delege, belde, ilçe ve il yönetimlerinde yer alacak isimlerin belirlenmesi için özel çalışma yapılacak. FETÖ’den parti teşkilatlarına sızmaların önlenmesi için listelere girecek kişilerle ilgili tarama yapılacak.

DAVUTOĞLU VE BABACAN ÖNLEMİ

Babacan ve Davutoğlu ile bağlantılı kişilerin listelere girmesi önlenecek. Tüm bu önlemler için komisyon oluşturulması düşünülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-08-25 13:31:24

Fetö taraması mı? Adil Öksüz'ün gözaltındayken aradığı ilk kişi bakan danışmanı, Fettah Tamimce turizm tanıtım kuruluna alındı vs.

Avatar
Tabi 2019-08-25 17:13:39

Aday secimlerinde bile fetöcü sorusturma gecirmiş kişileri vede suc dosyaları olan kişileri bile aday aday yaptınız. Tevazü nerde halkın istedigi nerde. Kim kimi isterse o yapıldı. Kişisel menfatler halkın cıkarlarından önemliymiş. Demeki corumda herkes anladı adayların yerine reise oy verdiler bilesiniz

Avatar
Milletin Sesi 2019-08-25 20:45:04

Akparti gariban köylü, işçi, çiftçi, muhafazakar ezilmişlerin oyu ile iktidar oldu.Bütün saltanat kayiklarina Akpartiye oy vermeyen , gönül, duymayan hatta Tayyip Erdoğan ve Akpartiye hakaret eden menfaat şebekelerine verdiniz.Rantiyeciler, sömürücü, tefeci, kumpasci, şantajci ne varsa bu partinin köşe taşı yapıldı.Fetocular, ketocular, metocular alayı partinin temeli yapıldı.Üç beş gariban polis memur dışında feto mücadelesi yok.Büyük ağ babaları zaten dokunulmaz. Bu milleti soyup soğana çevirenler götürdükleri ile 7 sülalesini besliyor. Yargı bi haber. Selfi çekerek particilik yapan yöneticilerimiz var.Partimizde Devşirilmemiş CHP,MHP lilerimiz var.Kardeşi damadı ,oğlu fetodan kaçak ağ babalarımız var.Sünger gibi 25 yıl siyaset yapan vekillerimiz var.Temcit Pilavı gibi pişirip yedirmeye çalışan uyaniklarimiz var.Siyasilerle resim çektirerek sosyal medyada yolunu bulan avenelerimiz var.Devlet dairesinde işçi ama işe gitmeden maaş alan referanslı arkadaşlarımız var.Kardeşi, oğlu, babası, bacısı ailesi ile siyaset yapan akillilarimiz var anlayacağınız var oğlu var.

Avatar
Taş koy atlar 2019-08-26 05:22:14

Taşkoyatlarimiz 2023 yılına acımasızca koşuyorlar.Tuta bilene aşk olsun.

Avatar
Çorumlu doktor 2019-08-26 17:00:40

Torpil yapanlar, adam kayıranlar en üst makamlarda olduğu sürece size oy yok.. Alenen kul hakkı yenirken sesiniz çıkmıyorsa, sizde suça ortaksınız demektir