Erdoğan havaalanı için ne dedi?

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, katıldığı bir programda havaalanı, demiryolu, diş hastanesi, tıp fakültesi binası, battı-çıktı kavşak, karayolu ağı, acemi birliği konularında değerlendirme yaptı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 10:17
Erdoğan havaalanı için ne dedi?

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, katıldığı bir programda Çorum’a getirilmesi planlanan bazı yatırım ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DİŞ HASTANESİ VE TIP FAKÜLTESİ BİNASI

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi karşısındaki Güney Kampüsü’ne Diş Hastanesi ve Tıp Fakültesi Morfoloji binalarının yapılacağını açıklayan Ceylan, bilhassa Diş Hastanesi’nin Diş Hekimliği Fakültesi’nin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandığını söyledi.

BATTI-ÇIKTI KAVŞAK

Hastane önünde can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının önüne geçilmesi için ‘battı-çıktı’ kavşakta ısrarcı olduklarını vurgulayan Ceylan, Karayolları’nın bölgede drenaj çalışması yaptığını, projenin kısa sürede tamamlanarak ihaleye çıkarılacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı ve bakanlık bürokratları ile görüştüğünü belirten Ceylan, battı-çıktı kavşak projesinin hayata geçirilmesiyle birlikte tıpkı Binevler Kavşağı gibi Ankara Yolu güzergahında seyreden araçların hastane yolu trafiğini görmeyeceğini kaydetti.

DEMİRYOLU RAYINA GİRDİ

Demiryolu ve yüksek hızlı trenin 5 katrilyonu bulan ciddi yatırım olduğunu vurgulayan Ceylan, Çorum için büyük önem taşıyan demiryolunda çalışmaların rayına girdiğini dile getirdi.

HAVALANINI BİR KEZ DAHA ERDOĞAN’A İLETTİK

Çorum’un müstakil havaalanı talebinin yakın tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha iletildiğini, Erdoğan’ın olumsuz bir karşılık vermediğini ve umutlu olduklarını aktaran Ceylan, daha önce sık sık vurguladığı ‘Bu uçak Çorum’a inecek. Allah nasip ederse her birlikte uçağa bineceğiz.’ şeklindeki sözlerini tekrarladı.

KARAYOLU AĞI

Çorum’un ilçe karayolu ağında ilerlemeler kaydedildiğini anlatan Ceylan, yollarda yaşanan gecikme ve bazı aksaklıkların kendilerinden kaynaklanmadığını anlattı.

ACEMİ BİRLİĞİ’NİN KAPASİTESİ ARTIYOR

Çorum’a kurulma sözü verilen acemi birliğinin kurulmasında herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadığını belirten Ceylan, Milli  Savunma Bakanı Hulusi Akar ile yaptıkları son görüşmede askeri birliğin kapasitesinin daha yüksek sayıda olacağı bilgisini aldıklarını, bu nedenle bir süre daha beklemelerinin istendiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.01.2020 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 2020-01-08 11:30:57

Demiryolu mu varki rayına girmiş.

Avatar
osmancıklı 2020-01-08 12:34:06

osmancık yolu 5 yıl oldu yarısı bitmedi. Gücünüz mü yetmiyor.Yazık

Avatar
osmancıklı 2020-01-08 12:31:40

osmancık yolu 5 yıl oldu yarısı bitmedi. Gücünüz mü yetmiyor.Yazık

Avatar
Recep 2020-01-08 13:50:14

reis olmazsa kimse bunların yüzüne bakmaz da....

Avatar
eksik kalan böyle tamamlanır 2020-01-08 13:05:04

yav he he.... ailesini bile ankaraya götüremeyen vekiller çağında yaşıyouz acaba neden götürmüyorlar?

Avatar
Kemal Sunal 2020-01-08 19:12:57

Sayın vekilden yine saçma açıklamalar artık inan hiç umursamıyoruz çünkü asla yapamayacağınız işler bu işler

Avatar
Çorumlular 2020-01-08 16:01:34

Biz de Erdoğan'a sessiziz artık.

Avatar
Çorumlu 2020-01-08 16:04:43

Erdoğan sessiz kaldıysa hala Yozgat Amasya lobisi 2-0 önde demektir, Erdoğan kendi oyunu ve itibarını bu havaalanı adalrtsizliğinden ötürü habire düşürüyor Çorum'da...