Erdoğan ile dev Türk bayrağı açtılar

Çorum AK Parti Teşkilatları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dev Türk Bayrağı açtı

16 Ekim 2019 Çarşamba 15:41
Erdoğan ile dev Türk bayrağı açtılar

Çorum AK Parti teşkilatları, belediye başkanları ile TBMM ziyaretinde Barış Pınarı Harekatı’na tam desteklerini yetkili makamlara iletirken, parti grup toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM dışında birlik dev Türk Bayrağı açtı.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve ilçe başkanları, ilçe, belde belediye başkanları, parti teşkilatları ile dün gittikleri Ankara’da parti ve TBMM’de temaslarını sürdürüyor. AK Partililer, grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM’de birlik fotoğraf verdiler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binal Yıldırım ile de yapılan görüşmelerle ilgili, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “İl/İlçe/Belde Belediye Başkanlarımız, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve tüm teşkilat Üyelerimizle birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Devletimizin yanındayız. TBMM AK Parti Grup Toplantımız akabinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile tüm teşkilatımızla birlikte Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği, dirliği ve birliği için destan yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz. Allah kahraman Türk ordumuzu muzaffer eylesin.” dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2019 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2019-10-16 16:02:09

kongre kulislerimi?

Avatar
Hakiki Çorumlu 2019-10-16 19:52:03

Kendi il ve ilçelerine faydası olmayan belediye başkanları sizlere sesleniyorum büyük vebal altındasınız seçim vaatleriniz ne oldu ne zaman yerine getireceksiniz verdiğiniz sözleri Çorum ve ilçelerinin hakları haramdır sizlere bilesiniz

Avatar
Ali Cengiz Oyunları 2019-10-16 16:43:39

Kendini toprağına faydası olmayan topluluğu gösterişte :( çok yazık komik hallerine

Avatar
Ali Cengiz Oyunları 2019-10-16 16:45:56

Çorumun siyasetçileri içindi yorumum :(

Avatar
Uğurludağ lı 2019-10-16 19:55:08

Bizim başkan doğal gaz işini çözmeye gitmiş ankaraya seçime 2 gün kala gelen gaz ölçüm aracında yanında sanırım fen lisesi tarım lisesi yüksek okul tamam yazmakla bitmeyecek bir sürü vaat anca işi oy vermeyenlere eziyet etmek olan bir başkan başka hiçbir faydası yok canım memleketime ve canım ak partime yazık çok yazık