Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'ın AK Parti MKYK toplantısında ekonomik modelinin vatandaşa iyi anlatılması talimatını verdiği belirtildi.

31 Aralık 2021 Cuma 22:53
Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'ın AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında ekonomi gündemine ilişkin, "Her şey kontrolümüz altında. Piyasalarda moraller yüksek" diyerek yeni ekonomik modelinin vatandaşa iyi anlatılması talimatını verdiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun (MKYK) en önemli gündem maddesi Türkiye ekonomi modeli oldu.

Yılın son MKYK'sında yeni ekonomi modeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin ekonomik yapısının çok güçlü olduğunu ve sürecin kontrollü bir şekilde ilerlediğini belirterek, "Her şey kontrolümüz altında. Piyasalarda moraller yüksek. Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacağız" dediği öğrenildi. Erdoğan’ın ayrıca kurmaylarına, "Yeni ekonomi modelini vatandaşa iyi anlatalım" talimatı verdiği kaydedildi.

‘GÖSTERGELERDE HİÇBİR SORUN YOK’

Toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de bir sunum yaparak yeni ekonomi modeli ve kur korumalı TL vadeli mevduat sistemiyle ilgili ayrıntıları aktardı. Türkiye’nin makro ekonomik gücünün yerinde olduğunu, göstergelerde hiçbir sorun olmadığını vurgulayan Nebati, "Bunu daha önce söylüyorduk ama inandıramıyorduk, ancak şimdi görüyorlar" ifadelerini kullandı.

‘GEREKEN YAPILACAK’

Daha önce fırsatçılara yönelik sert uyarılarda bulunan Nebati, "Bu konuda kararlıyız. Fırsatçılık yapanlara, fiyatlarını indirmeyenlere göz açtırmayacağız. Denetimlerde gereken yapılacak" diye konuştu.

İNTERNETHABER

Son Güncelleme: 02.01.2022 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2022-01-02 13:03:06

Zam talimatı verdi galiba..

Avatar
Hikmet 2022-01-02 14:38:50

Zamlar anamızı ağlattı. İnim inim inliyoruz. Ne talimatı

Avatar
Çorumlu 2022-01-02 14:38:43

Göstergeler hiç bir sorun yoksa ya sizin gözlerde sıkıntı var ya da göstergelerde.. Neden herşeye fahiş zam yapıyorsunuz o zaman.. Neden elektrik Doğalgaz benzine zam yapıyorsunuz herşey yolundaysa

Avatar
Çorumlu seçmen 2022-01-02 17:02:06

Ben de zannettim Çorum 'a havaalanı talimatı verdi..!
Yozgat' ı hızlandırın demiş!!

Avatar
Dolar kaç Lira 2022-01-02 18:24:11

Dolar olmuş 13.5 TL, Mazot olmuş 13 TL hala Ekonomi iyimiş...Bunların hayatı yalan olmuş...

Avatar
Saçmalık 2022-01-02 13:28:44

Kimse tl ye geçiş yapmayınca reklamlara devam :) tıpkı atv nin osmanlı dizileri gibi :) çevir çevir anlat

Avatar
Çorum'lu 2022-01-02 18:54:53

Recep Tayyip Erdoğan, alma ÇORUM'UN ahını çıkar aheste aheste. Güzel bir söz. Recep Tayyip Erdoğan Çorum'un hakkı olan HAVAALANI VE ÇORUM POLİS OKULUNU ÇORUM 'dan aldın, ÇORUM' un komşu şehirlerine verdin,aldın ÇORUM'UN ahını yapacak bir şey yok. Allah yarına bırakır, YANINIZA BIRAKMAZ.