Erdoğan’dan havaalanı sözü alınmalı

CHP de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havaalanı sözünün alınmasını istedi

17 Ocak 2018 Çarşamba 21:20
Erdoğan’dan havaalanı sözü alınmalı

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere, havaalanının Çorum’un acil ihtiyacı olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan havaalanı sözü alınmalı.” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Güleryüz Restoran'da gazetecilerle bir araya gelen Suludere, bir gazetecinin, “28 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Çorum AK Parti İl Kongresine katılacak. İstekler arasında havaalanı bulunuyor. CHP olarak bu konuda sizin düşünceniz nedir?” şeklindeki sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan havaalanı sözünün alınması gerektiğini belirten Suludere, Çorum’un acil havaalanı ihtiyacının bulunduğunu, öte yandan hızlı trenden önce yük treninin öncelik kazanması gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 17.01.2018 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-01-17 21:33:15

Aynen başkanım, Havalanı bir şehrin olmazsa olmazı, hele merkez nüfusu üç yüz bine gelmiş Çorum için

Avatar
Halıcıoğlu 2018-01-17 21:36:46

Bütün başkanlar herkes istiyor inşAllah bu sefer yapılır

banner165