Erdoğan’ın sözünü hatırlattı ve…

AK Parti temsilcileri Bayat'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü hatırlattıktan sonra yerel seçimde destek istedi.

01 Şubat 2019 Cuma 21:00
Erdoğan’ın sözünü hatırlattı ve…

AK Parti Bayat’ta Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekillerii Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, yaptıkları konuşmalarda yerel seçimlerde destek istediler.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, il başkanları toplantısında şahsına söylediği ‘Çorum bizim kalemiz’ sözünü hatırlatarak, “Aynı şekilde Bayat bizim kalemiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bayat milletvekilliği seçimlerinde Türkiye ortalamasının yüzde 30 üzerinde yüzde 72 oranında destek verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 80’inin üzerinde oy desteği sağlayıp ilçeler arasında birinci oldunuz. Bayat’ın 31 Mart gecesi bu başarının üzerine çıkarak kendine yakışanı yapacağına inanıyorum.” dedi.

Daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı dualarla yapıldı.

Son Güncelleme: 01.02.2019 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gören göz 2019-02-02 11:02:08

bayat ta görülmemiş bir kalabalık vardı iş kur işçilerinden başka kimse yoktu yazık memleketimin haline bayatı bu duruma düşürenler yarın mahşerde bunun hesabını nasıl verecekler kimsenin oyu kimsenin cebinde değil

Avatar
Adalet 2019-02-02 16:31:15

Gören göz belli ki aday konusunda sitemlisin bizlerin görmesi bilmesi önemli olmuyor aday seçilirken sen değil genel merkez isteyecek gönül belediyeciliği hani gençler bayanlar hiç birisi yok ilçelerde yeni yüzler ve sonradan giren adaylar olsa daha iyi olurdu hem partiye hemde kişiye oy verenler birleşir zaferle çıkarsın. adayın birisi akp ama chp de oy geliyor mhp de böyle birisi varken insanların siyasi görüşüne saygı duyup eşit davranacaksın ilçene bir şey kazandırmak istiyorsan da iktidardan yana olacaksın örnek olup başkan olacaksın görülmeyenleri görüp onların dertlerine ortak olacaksın