Erol Hoca’ya bu sözlerle yüklendi

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Milletvekili Kavuncu'nun muhaflete yönelik sözlerine karşılık verdi.

31 Mart 2023 Cuma 15:58
Erol Hoca’ya bu sözlerle yüklendi

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun muhalefete yönelik  açıklamalarına sert sözlerle karşılık verirken, "Sen bunları bırak Çorum için ne yaptın? Hitit Üniversitesi 114. Sıraya gerilemiş, açılacak diye söz verilen hastanenin daha temeli atılamamış. Çorum tarım şehri diyoruz et, soğan ve patates fiyatları almış başını gitmiş. Çorum ithalatta önde ihracatta geri sıralara düşmüş,  kısacası Çorum’un parası dışarı akıyor. Senin Çorum’a ne faydan oldu ki memlekete hayrın dokunsun”dedi.

'AK PARTİ TARİH OLACAK'

Milletin feraseti ile AK Parti’nin 14 Mayıs’tan itibaren tarihin tozlu raflarına gömüleceğine inandığını iddia eden Bekiroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun da, bu siyasi kaygı ile birlikte  hareket ettiğini ileri sürdü.

RAMAZAN'IN SUHULETİ

Ramazan ayının bereket ve hoşgörü ayı olduğunu hatıratan Bekiroğlu, bu günlerde birlik ve beraberliğin öne çıkması, siyaset başta olmak üzere her alanda daha ahlaki olmaya özen gösterilmesi gerektiğini, bu minvalde sarf edilen sözleri gayri ahlaki bulduğunu ve milletin adaletine havale ettiğini kaydetti.

Yaşanan olayları aklı selim olanların hayretle izlediğini belirten Bekiroğlu, Cumhur ittifakı yaptığında yasal ve meşru olarak ifade edilenlerin, iş millet ittifakına geldiğinde ise kötülendiğini öne sürdü.

ART ARDA SORULAR

Anayasadaki bazı maddelerin değişikliği ile ilgili çoğunluk sağlamak isteyen AK Parti’nin HDP ile görüştüğünde bu durumun Cumhur ittifakı ve destekçileri tarafından meşru bir görüşme olarak değerlendirildiğini, hatta ‘Meclis’te çoğunluğu bulunan bir grupla görüşülmesi doğal’ değerlendirmelerinde bulunulduğunu vurgulayan Bekiroğlu, HDP’nin  Millet İttifakını destekleyeceğini belirtmesi üzerine ise hain ve terörist ilan edildiğini ileri sürerek, “Madem HDP teröristti, yöneticileriniz HDP ile görüştüğünde neden sesini çıkarmadın. Ağa babalarınız sınırları açıp teröristleri ülkeye aldığında, hatta çadır mahkemeler kurarak bu teröristleri affettiklerinde neden sesini çıkarmadın? Terör liderleri ile el ele pozlar verilirken neden sesini çıkarmadın? Çıkarmadın mı yoksa çıkaramadın mı? Madem HDP Teröristti 20 yıldır iktidardasın neden önlemini alıp gerekeni yapmadın? HDP’liler teröristti neden seçim yardımı yapıyorsun. Yoksa evdekilere değil de sadece dışarıdakilere mi sesin çıkıyor. Beyefendiye yaranmak için boş laflar savuranlar önce milletin zekâsı ile dalga geçmeyi bırakıp aynaya bakmalı.”dedi.

CEMAL KAŞIKÇI, MURSİ, SİSİ VE BERAT ALBAYRAK

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’da Suudi Arabistan konsolosluğundakiler tarafından katledildiğini ve şahısların Türkiye’de yargılanması gerekirken dosyanın Arabistan’a gittiğini, Mursi’yi katleden Sisi’nin daha dün diktatör diye anılırken dost olduğunu savunan Bekiroğlu, şöyle devam etti: “Bu siyasi manevralarda bir talimat var mı onu söyle. Berat Albayrak yüzünden Irak’a ceza olarak 1.4 milyar faizi ile 3,5 milyar dolar sizin basiretsizliğiniz yüzünden ödenecek ve bunun günahını benim milletim vergileri ile ödeyerek çekecek, sen önce bunu irdele.  
Kırmızı Bülten ile aranan terörist başlarından Osman Öcalan TRT’ye röportaj verip Abdullah Öcalan’ın mektubunu okuduğunda ne tepki verdin onu söyle. HDP’li meclis başkanı meclisi yönetirken ne yaptın? HDP’ye hangi eylemi için hangi soru önergesini verdin?
Hak ve adaletten yana olduğunu savunuyorsun ama bunlara neden değinmiyorsun?

'BUNLARI BIRAK ÇORUM'A BAK'

Sen bunları bırak Çorum için ne yaptın? Hitit Üniversitesi 114. Sıraya gerilemiş, açılacak diye söz verilen hastanenin daha temeli atılamamış. Çorum tarım şehri diyoruz et, soğan ve patates fiyatları almış başını gitmiş. Çorum ithalatta önde ihracatta geri sıralara düşmüş,  kısacası Çorum’un parası dışarı akıyor. Senin Çorum’a ne faydan oldu ki memlekete hayrın dokunsun”

Son Güncelleme: 01.04.2023 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2023-03-31 16:49:29

şurada en son konuşacak en son eleştireecek kişi çıkmış ağzına geleni söylüyor..bu ne yüz be kardeşim

Avatar
Mustafa 2023-04-01 02:25:58

Ak partide çalışırken böyle demiyordun?

Avatar
Çorumlu 2023-03-31 20:38:33

Sen başkası üzerinden prim yapmayı bırak da, senin t.. üyeliğin ikiye katlandı bi ona cevap ver. Ne üyelik ararsan var bunlarda.

Avatar
Necip 2023-03-31 22:27:50

Rumi efendi akparti il Başkanlığı döneminde chp ye çalışıyordu bakın sonuç belli 6 lı masayla yine chp ye çalıştığı ispatlanmış oldu bunlara Çorum’da saygı gösterende bunlar gibidir hiç şüphesiz

Avatar
Yakup 2023-04-01 01:48:47

Rumi Efendi'nin siyasi hırsı ve intikam duygusu gözünü kör, vicdanını sağır etmiş. Tıpkı Davutoğlu gibi.Eleştirdiği Parti'nin il başkanı, liderinin de genel başkan ve başbakan olduğunu unutmuş. Allah tüm siyasilere ahlak ve basiret versin.

Avatar
crm 2023-04-01 15:28:34

senin genel başkanın davaya ihanet eden bir zattır. yüzüne tükürük borcum var, görünce ödeyeceğim borcumu, sana gelince, çok fazla konuşma istersen Çorum halkı kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor,

Avatar
Vatandaş 2023-03-31 22:23:14

Al birini vur ötekini gelmiş geçmiş bunlar Çorum’a ihanet ediyor etmeyede devam ediyor birinin akparti davası vardı işine gelmeyince sattı diğeri zaten belli geçmişi Ensar vakfından Çorum’da bilmeyen yok bunları menfaatleri bitince birbirlerini hemen satarlar…

Avatar
Durun siz kardeşsiniz 2023-04-01 05:30:48

Hey dünya, dikkatle bakan göze her şey ibretlik…