Ertuğrul Kürkçü geliyor

Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü, Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü 13 Ekim 2013 Pazar günü Çorum’a geliyor.

11 Ekim 2013 Cuma 19:03
 Ertuğrul Kürkçü geliyor


Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü, Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü 13 Ekim 2013 Pazar günü  Çorum’a geliyor.

S
ol-sosyalist parti, demokratik kitle örgütü ve kurumunun bir araya gelerek oluşturduğu Halkların Demokratik Kongresi (HDK), yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırırken, Halkların Demokratik Kongresi Çorum İl Meclisi’nin toplantısı yapılacak.

Saat 14.00’de Emek Caddesi’nde Mutlu Düğün Salonu’nun üstündeki kahvehanede gerçekleştirilecek olan toplantıya, Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün yanı sıra Halkların Demokratik Partisi MYK Üyesi Ender İmrek de katılacak.




Son Güncelleme: 11.10.2013 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.