Ertuğrul Onan konuştu

MHP’nin bir süre önce görevden alınan Çoürum Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, yazılı bir açıklama yaptı.

10 Şubat 2020 Pazartesi 16:27
Ertuğrul Onan konuştu

MHP’nin bir süre önce görevden alınan Çoürum Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Genel Merkezimiz tarafından yeniden yapılanma düşüncesiyle “24.02.2016 tarihinde zor bir dönem de almış olduğum şerefle ve gururla sürdürdüğüm Çorum Merkez İlçe Başkanlığı görevimi 08.02.2020 tarihi itibari ile yeni Çorum Merkez İlçe Başkanına devir etmiş bulunmaktayım.

Bu süre zarfında Allah rızası için Türk Milletine ve Kutlu Davamıza hizmet etme noktasında desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza, Çorumlu hemşehrilerimize ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bizim derdimiz değişim ve dönüşüm olmadı, bizim derdimiz hiçbir zaman makam ve mevki olmadı, bizim derdimiz hiçbir zaman koltuk kavgası olmadı.

Bizim derdimiz geçmişte Ankara’ya mücavir tarlada kongre toplamaya çalışanlarla, ön saflarda yer alanlarla, partimizi zayıflatmaya uğraşanlar ile mücadele etmek oldu. Bundan sonra da aynı şekilde partimizi kuşatmak ve zayıflatmak isteyenlerle mücadele etmek olacaktır.

Bizim derdimiz; ülkemizin birliği ve dirliğidir. Birliğimiz ve dirliğimizin geleceği için; ülkemizi bölmek, emperyalist zihniyetin emellerine peşkeş çekmek niyetinde olanların 15 temmuz gecesinde ortaya koyduğu hain kalkışmaya karşı partimizin ve ülkemizin geleceği için dik durmak oldu. Bundan sonra da aynı şekilde dik durmak olacaktır.

Bizim derdimiz Türk milliyetçiliği ve Türk İslam ülküsü davamıza hizmet etme kararlılığımız oldu. Bundan sonra da aynı şekilde olacaktır.

Yaklaşık dört yıl süren Merkez İlçe Başkanlığı dönemimizde şahsım ve yönetici arkadaşlarım ile birlikte yapmış olduğumuz siyasette istikrarlı olmaya çalıştık. İlkelerimizi ileriye taşımaya gayret ettik. Ülkülerimizi heves ve heyecanla daha yukarılara çıkartmaya çalıştık. Samanlıkta iğne aramadık. Karanlıkta göz kırpmadık. Çölde deve izi saymadık. Ne yapacaksak açıkça mertçe yaptık, Yaptığımızı da adam gibi mertçe açıkladık. Saklayacak gizleyecek ayıbımız olmadı. Her daim müsterih bir vicdanla hareket ettik.

Son dört yılda geçirdiğimiz seçimlerde Çorum ilinde teşkilatımızı başarısız bırakmak için uğraş verenlere almış olduğumuz sonuçlarla en güzel cevabı verdik.

Buradan tüm ülküdaşlarıma sesleniyorum. Baharın havası çok uzak değildir. Hareketimiz Çorum’da şaha kalkacak hedeflerine en kısa zamanda ulaşacaktır.

Sözlerime burada son verirken; şahsıma güvenerek Merkez İlçe Başkanlığı gibi ulvi ve şerefli bir görevi şahsıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma emanet eden genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; ömrümüz vefa ettiği sürece son nefesimize kadar almış olduğu her kararın sorgulamaksızın emrinde olduğumu herkesin bilmesini isterim.

Genel Başkanımızın söylemiyle; Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktır. Ülkü aşkımız, sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür. Benden yana Tüm ülküdaşlarıma hakkım helaldir. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin her daim emrindeyiz. Esenlikle kalınız.”

Son Güncelleme: 11.02.2020 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekci Ülkücü 2020-02-10 16:46:14

Sayın Başkanım Allah sizden ve arkadaşlarınızdan razı olsun.Bizler yaptıklarınızdan razıyız Allah'ta razı olsun.Arkanızdan işler çevirererek topuklunun peşine takılanlar makamlarına kavuştular.Ama bu dualı dava onları al aşşağı edecektir .Bu davaya ve Liderimize ihanet edenler hiç bir zaman onmadı onmayacak.Tüm Çorum sizin hizmetlerinize ve ülkücüğünüze şahittir varolun.
Sizleri daha iyi yerlerde göreceğimize hiç şüphemiz yoktur.Ülkücüler olarak daime arkanızdayız.

Avatar
Kurtbakış 2020-02-11 11:28:06

sadık adama hem kardeşim diyorsunhem il başkanı olmaz senden diyorsun muhtemelen mevcut yönetimin içinden birisisin sen bence ertuğrul başkanı tanımıyorsun tanımış olsaydın bu şekilde bir yazı yazmazdın çünkü ertuğrul başkanın başarılarına herkez şahit oldu çalışmalarını herkez gördü mefaati için siyaset yapmadığını partisi için ne gerekiyorsa yapmıştır.başkanın il başkanı olma gibi de bir düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum daha iyi yapacak kim varsa her zaman onun önün açmıştır.

Avatar
Sağ olsun. 2020-02-11 13:29:39

2016 yılında atandı,2017 de seçim ile görevine devam etti ve 2020 de görevden alındı.Dört yıl görev yaptı.İyi niyetle,zor dönemlerde ve ekonomik imkansızlıklara rağmen görev yaptı.Birilerine rağmen gayretli çalıştı.Nispeten başarılı bir başkanlı dönemi geçirdi.İhaleye fesat karıştırmaktan emniyette ifade verip,adliyede hakim karşısına çıkmadı.Hainlere hoşgörü gösterilmesin dediği için adliyede ifade verdi.İş takibi,ihale takibi yapmadı.Mercedeslere binip,garibana hava atmadı.Mezarlıkta cenaze yakınlarının elinden küreği alıp,fotoğraf çektirmedi.Sadece partinin kazanımı için çalıştı.Kırıp döktüğü insanlar oldu,ama partinin geleceği için istemeden yaptı.

Misafir Avatar
Tütünsever 2020-02-12 11:20:24 @Sağ olsun.

Ertuğrul Başkan,vatandaşın birisi gibi elinde puro içerek gezmedi.Halen 94 model Reno arabaya biniyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Al yıldız 2020-02-12 00:51:34

Ertuğrul Başkanımız vatanı, milleti Milliyetçi Hareket Partisi için her daim çalışmıştır. Yeri gelmiştir işyerini kapatıp vatanı milleti ve partisi için akşam evine gitmeyip sabahlamıştır.Ailesi için zaman geçirmesi gerikirken Milliyetçi Hareket Partisi için önemli çalışmalarda bulunmuştur. Hayırlısıyla Ertuğrul Başkanım İl Başkanı olursunuz. Çekemeyen anten taksın

Avatar
Kurtbakış 2020-02-12 15:45:09

Gerçek milliyetçi okuma ve anlama gibi bir özürün olduğu belli ki yazılanları yorumluyamıyorsun.yazdığı yazıda çamur attığı bir durum yok il başkanı gibi bir düşüncesinin olmadığını düşünüyorum diyen benim sen çamur atıyor demişsiin yazıda çamur atma yok bence adam halisane yaşadıklarını ve yaptıklarını yazmış

Avatar
sadık 2020-02-11 04:35:37

ertuğrul senden il başkanı olmaz boşa kendini yorma kardeşim

Misafir Avatar
Siyaset bilimi 2020-02-11 15:25:22 @sadık

Görevden alınan bir il başkanı genel merkez onayı olmadan zaten aday olmaz.Bunu anlamayacak kadar bilgin yok,neden siyasi yorumlar yazıyorsun?Git yanına siyaset dersi öğren.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
En hakiki başkan 2020-02-11 12:28:19 @sadık

Ertuğrul başkan kendinden daha başarılı bir başkan adayı çıktığı takdirde zaten aday olmayacaktı.Hatta delegeleri geçmişte görev yapmış partili ve emeği geçen ülkücülerden yazacaktı.Korktukları için görevden aldırma yoluna gidenler bu işten sorumludur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gerçek milliyetçi 2020-02-11 20:26:56

Il başkanı olma derdi yoksa bu çaba niye millete çamur atıyor.

banner165