Ertuğrul Onan MHP Merkez İlçe’ye aday oldu

Ertuğrul Onan, MHP Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Parti merkezinde düzenlediği...

19 Aralık 2014 Cuma 15:36
 Ertuğrul Onan MHP Merkez İlçe’ye aday oldu


Ertuğrul Onan, MHP Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Onan, “Huzurun ve birliğin sağlanması için adayım.” dedi.


Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda açıklama yapan Ertuğrul Onan, siyasal kimliği rakiplik üzerine değil, hizmet yarışı olarak algıladığını, yerel seçimlerden sonra ülkücü hareketin geçirdiği travmanın tecrübe ve ortak akıldan vazgeçilmemesi gerektiğine işaret ettiğini söyledi.


Partisinin, memleketin ve milletin geleceği için hizmete talip olduklarına değinen Ertuğrul Onan, 21 Aralık Pazar günü ÇESOB Toplantı Salonu’nda yapılacak kongre için adaylığı için şu açıklamalarda bulundu, “Siyasal kimliği rakiplik üzerine değil, bir bayrak yarışı olarak gören bir anlayışın mensubu olarak, ilçe kongresinde yönetim arkadaşlarım ile birlikte, adaylığımı açıklıyorum. Teşkilatın her kademesinde görev yapmış, tozunu yutmuş, her türlü cefasını çekmiş bir arkadaşınız olarak, her şeyden önce hareketin hafızası olarak, yerel seçimlerden sonra hareketin geçirdiği travma, malesef tecrübeden ve ortak akıldan vazgeçilmemesi gerektiğini bir kez daha ortaya koşmuştur. Adaylığımın yegane sebebi budur.


İlçe başkanlığına aday olan kardeşimizin gençliği, çalışkanlığı v e samimiyeti hakkında en ufak bir şüphemiz yoktur. İnanıyorum ki ülkücü harekete kendisinin de hizmetleri dokunacaktır.  Farklılığımız bizim tecrübemizdir.


Çorum’da özellikle merkezde ülkücülerin huzurunun, birliğinin, dirliğinin sağlanması için önümüzdeki 2015 yılındaki milletvekilliği seçimlerinde önce partim, sonra milletimiz ve memleketimizin geleceği için bu zorlu, mukaddes ve kutlu göreve arkadaşlarımla birlikte arkadaşlarımla birlikte hazırım.


Şehitlerin, gazilerin duasının olduğu mukaddes hareketimizde, yarınlarımızın esenliği için, huzurumuz için, katılımcı bir yönetim için partililerimizin desteklerini bekliyorum.”




Son Güncelleme: 19.12.2014 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.