Erzen, Uslu’yu bilgilendirdi

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve...

23 Temmuz 2015 Perşembe 19:22
 Erzen, Uslu’yu bilgilendirdi


Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı,  Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek tebrik etti.


25.Dönem Çorum Milletvekilliği ve TBMM İdare Amirliğine yeniden seçilmesinden dolayı Uslu’yu tebrik eden Erzen, “Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun. Çorum’da çok şeyler değişti ve değişmeye de devam ediyor. Çorum’a katkılarınızdan dolayı cemiyetimiz adına teşekkür ederiz” dedi.


İşadamı olarak da Çorum’a 1.500 kapasiteli Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunu 10 ay gibi kısa bir sürede kazandırdıklarını belirten Erzen, “Devletimizin sunduğu imkan ve Kredi Yurtlar Kurumu ile yapılan protokol çerçevesinde 1.500 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdunu tamamladık. Yapı kullanma iznini de aldık. Kuruma teslimini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


Çorum Hepimizin Sahip Çıkmak Hepimizin Görevi


Çorum Basınına katkı sağlayacak projelere destek vermeye devam edeceklerini belirten Uslu, “Basınımıza katkısı olabilecek devlet imkanlarını Çorum’a getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Basın şehrin gelişmesinde, büyümesinde katkı sağlayacak önemli unsurlardandır. Teknoloji çağındayız, yerelde paylaşılan her habere internet ortamında Dünyanın her yerinden ulaşılabilmektedir. Şehre kazandırılan yatırımların, tarihin, turizmin ve doğal güzelliklerin sadece milletvekilleri, yerel ve kamu yöneticilerinin açıklamaları ile kamuoyu ile paylaşılması dışında da değerlendirilmesi gerekiyor. Sadece olumsuzluklar üzerine haber yapmak yerine Şehrin güzelliklerini büyümesini ve gelişmesini de paylaşabilmek ailevi bir görevdir.


5 Yıldızlı Otel Konforunda Konaklama İmkânı


Öğrencilerimiz artık günümüz şartlarına uygun konforda 2 ve 3 kişilik odalarda konaklıyorlar. Her odada; Tuvaleti, banyosu, buzdolabı, çalışma masası, 24 saat ücretsiz internet, sabah 06’dan - Akşam 24’e kadar Açık Büfe yemek gibi imkânlar evlatlarımıza sunuluyor.


Yurt Kapasitemiz 4.600’e Ulaşıyor


Hükümetimizin özel girişimcilere sağladığı imkan çerçevesinde ilimize yapmış olduğunuz 1.500 kapasiteli öğrenci yurdu yatırımı için teşekkür ederiz. İstikrar, güven ortamı ve güçlü iktidar hem yatırımcıları hem de kamu yatırımlarını artırmıştır. 2011 yılında Çorum’da 1.000 kişi kapasiteli öğrenci yurdumuz varken bu yıl 2.800 kapasiteye ulaşılmıştır. Yapımı tamamlanan 1.500 öğrenci kapasiteli yurdun tefrişatının tamamlanarak 2015-16 eğitim öğretim yılında hizmete alınması durumunda kapasitemiz 4.300’e yılsonuna kadar Sungurlu ilçemizde ihale edilmesi planlanan 300 öğrenci kapasiteli yurt ile kapasitemiz 4.600’e ulaşmış olacaktır.” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 23.07.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165