Eski partisine sert eleştiri

CHP’nin eski İstanbul Milletvekili emekli müftü Çorumlu İhsan Özkes'ten eski partisi için sert çıkış

04 Şubat 2018 Pazar 16:05
Eski partisine sert eleştiri

CHP’nin eski İstanbul Milletvekili emekli müftü Çorumlu İhsan Özkes, eski partisini eleştirdi.

Özkes, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 21 Temmuz 2015 tarihinde CHP’den istifa ettiğini hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi; "CHP’den istifa ettim. İki buçuk yıldan fazla bir süredir CHP ile hiçbir ilgim yoktur. Ancak bugün yapılacak Parti Meclisi (P)M seçimleri için benden oy isteyen kimi CHP’lilerden mesajlar alıyorum. PM, MV ve Delege listesini bile güncelleyemeyenlerin bu ülkeye bir yararı olabilir mi?

Kılıçdaroğlu kazanamasa idi; parti hemen bölünürdü. Artık bir bölünme olmaz zira herkesin parti yoluyla bir beklentisi var. 2019 seçimlerinde tam bir fiyasko yaşanırsa, parti ya bölünür ya da Kılıçdaroğlu misyonunda yeni bir genel başkanla müzmin muhalefet 2. yüzyılına girer.

Son Güncelleme: 04.02.2018 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.