Esnaf su faturasından dertli

MHP adayı Kenan Şahin'in sanayi esnafını ziyaretinde su faturalarından şikayet edildi.

08 Şubat 2019 Cuma 14:02
Esnaf su faturasından dertli

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Şahin, Küçük Sanayi Sitesi’nde borun dinledi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ile il genel ve belediye meclisi üyesi aday adayları ve partililerle birlikte tüm işyerlerini tek tek gezen Şahin'e dert yanan esnaf işyerlerini gelen su faturasında su tüketim bedeli dışındaki kalemlerden alınan vergilerden şikayetçi oldular. Su tüketim bedelinin iki katı evsel ve katı atık bedelleri ile diğer vergilerin zor durumda olan ve büyük bir krizin eşiğindeki esnafa bir darbe daha vurduğunu savunan esnaf, bu konuda MHP Adayı Şahin'den destek istediler.

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçilmesi halinde faturalarda yer alan ve tüm Çorum halkının ortak şikayeti olan tüketim dışı vergilerin düşürülmesi ve yasal bir zorunluluğu yoksa da kaldırılması için gerekeni yapacağını söyledi.

Şahin, esnafe MHP Belediyeciliği ve Çorum'a dair yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgiler vererek destek istedi.

Şahin, esnafın sorun yumağı içerisinde olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu, ancak kendisine ve partisine verdikleri destekten son derece memnun kaldığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.02.2019 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.