Esnaf ve gençlerle buluştu

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gazi Caddesi'nde esnaf turu yaptı, MÜSİAD'ta gençlerle buluştu.

11 Aralık 2018 Salı 18:29
Esnaf ve gençlerle buluştu

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gazi Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Aşgın, 24 saat çalışma sözü verdiği ziyaret turunda, “24 saat uyanık kalacağız. Kendimiz için uyanık olmayacağız, kentimiz için uyanık kalacağız.” Dedi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediye Başkanlığı’nın önemli ve sorumluluğu ağır bir görev olduğunun bilincinde olduğunu belirten Aşgın, şöyle dedi;  “Bu memleketin en zengininden, en mazlumuna kadar herkesin hakkını korumak boynumuzun borcudur. Bu makam memleketin en kıymetli kale burçlarından birisidir. Bu makamların hizmet üretme ve dua makamı olduğunu bilmekle birlikte, bu makamların ümmetin yitik malı, garip gurabanın hamisi olduğunun da farkındayız. Tüm enerjimizi ve aklımızı, hemşehrilerimizin enerjisi ve aklıyla bütünleştirip, Çorum’a hizmet için çalışacağız. Derdimiz Çorum'u esnafı, sanayicisi, şehrin en ücra köşelerinde ikamet eden bütün sakinlerine kadar birlikte el ele yürek yüreğe vererek bir marka şehir yapmaktır. Bugüne kadar çok güzel hizmetler yapıldı, bundan sonra ise bunların kat be kat üzerine çıkarak Yeni Türkiye'nin büyük Çorum'unu hep birlikte inşa edeceğiz inşallah. Bize her taraftan hemşehrilerimiz projelerimizi soruyorlar. Heyecanlarını anlıyoruz, bize gösterdikleri yoğun teveccuh için çok teşekkür ediyorum. Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum biz hem Çorum'un sorunlarını tespit etmek ve çözümler üretmek  hem de Çorum'da bir kalkınma ve büyüme hamlesi saglayacak projeleri hazırlamak amacıyla içinde akademi,  iş dünyası, esnaf, sivil toplumdan şehrin bütün kesimlerinin temsil edildiği katılımcı bir ekiple çok önemli projeler geliştirdik. Seçim sathına girilince bunları kamuoyuyla çeşitli vesilelerle paylaşıcaz. Çorum rahat olsun bizim heyecanimiz AK Belediyeciligin tecrübesi ile birleşecek ve Çorum Anadolunun parlayan yıldızı olacaktır inşallah.” diye konuştu.

GELECEĞİ GENÇLERLE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, MÜSİAD, İş-Kur ve SMMMO ortaklığı ile Anadolu Mesleki Eğitim Derneği tarafından düzenlenen eğitime katılan gençleri ziyaret etti.

Öğrencilere başarı dileklerini ileten Aşgın, “Geleceğimizi inşa ederken, en önemli gücümüz donanımlı yetişmiş gençler olacaktır.” Dedi.

Aşgın, bir akademisyen olarak eğitimin ve mesleki donanımın önemini çok iyi bildiğini, gençlerin kendisini yetiştirmek için bu tür eğitim projelerini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini dile getirdi.

Belediyelerin resmi görevlerinin imar, alt yapı, üst yapı ve ulaşım gibi başlıklarla belirtildiğini ifade eden Aşgın, “Belediyecilik beşikten mezara kadar insanı dair her ne varsa, hepsinin sorumluluğunu taşır. Eğitim birinci dereceden belediyecilik hizmeti olmasa bile, her türlü katkıyı vermek ve gençlerimizin eğitimlerini desteklemek boynumuzun borcudur. Farkımız da buradadır, bizim yetkilerimizi belirleyen sınır kanun ve nizamdır, bu tür işlerin sorumluluğunu omzumuza yükleyen de gönül belediyeciliği anlayışımızdır.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.12.2018 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2018-12-11 23:09:43

MÜSİAD'da kendine biat etmesi için hazırlanmış gençler yerine gerçek bir açık oturuma bekleriz, soracağım çok güzel sorular var.

banner165