‘Esnaf ve KOBİ’mizin yanındayız’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, Gazi ve Osmancık Caddesi esnafları ile...

17 Mart 2015 Salı 18:01
 ‘Esnaf ve KOBİ’mizin yanındayız’


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, Gazi ve Osmancık Caddesi esnafları ile Ayakkabıcılar Arastası esnaflarını ziyaret etti.


Uzun, ziyaretleri sırasında şu açıklamalarda bulundu; “Türkiye 2002'de AK Parti iktidarı ile tanışmadan önce esnafımız ertesi gün uyandığında ekonomik kriz endişesi taşıyordu. Kepenk kapatan esnaf kardeşlerimize her gün yenileri ekleniyordu. Hükümetler esnafımızın derdini bilmiyor, ekonomimizin omurgasını oluşturan KOBİ'lerimiz ve esnaflarımız gözardı ediliyordu.


2002 yılında AK Parti iktidarı ile siyasi istikrarın temelleri atıldı. Siyasi istikrar ile ekonomi güçlü bir büyüme içerisine girdi. Bu ekonomik büyüme tüm kesimlere katkı yaparken, KOBİ'lerimiz ve esnafımız de bu gelişmenin dışında tutulmadı. KOBİ'lerimizin ve esnafımızın gelişmesi için bir çok çalışmaya imza atıldı.


Bizler de vekil olmamız durumunda tüm Çorum’un vekili olacağımızı belirttik. Aynı şekilde esnafımızın ve KOBİ'lerimizin de her zaman yanında olacağız."




Son Güncelleme: 17.03.2015 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165