Esnafı dinledi, Belediye'ye iletti

MHP adayı sanayi esnafını dinledi, voleybolcularla buluştu.

06 Şubat 2019 Çarşamba 21:02
Esnafı dinledi, Belediye'ye iletti

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP Adayı Şahin, küçük sanayi sitesinde esnafı ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen MHP adayı Kenan Şahin'e esnaf hem ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan kaynaklı sorunları hem sektörleriyle ilgili sorunları, hem de Çorum geneli ve sanayi sitesinin sorunlarını aktardılar.

Sanayi esnafının çoğunluğu siteye ulaşım konusunda sıkıntıları olduğunu belirterek, halk otobüslerinin saatte bir sefer siteye geldiğini, bunun yetersiz kaldığını dile getirdiler.

Ayrıca sitede otobüs durağının yetersizliğinden de dert yanan esnaf, kentin her bölgesinde olduğu gibi sanayi sitesine de kapalı otobüs durağı yapılmasını istediler.

MHP Başkan Adayı Kenan Şahin ise, esnafın bu taleplerinin hemen yerine getirilebilecek konular olduğunu vurgulayarak, seçilmesi halinde sanayi sitesine otobüs sefer sayısını artıracağının ve tüm otobüs duraklarını kapatacağının sözünü verdi.

Şahin bu sorunun kısa sürede çözülmesi için de mevcut belediye yönetimine konuyu ileteceğini kaydetti.

Sanayi sitesinde bulunan ve üretime dayalı faaliyet gösteren firmaları da ziyaret eden Kenan Şahin, firma sahiplerinden bilgiler aldı.

Sanayi sitesinde Türkiye'ye örnek teşkil edecek bazı kuruluşların bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Çorum'un müteşebbis ruhunun irili ufaklı tüm alanlarda görüldüğünü söyleyerek, benzer işletme sayısının artırılması gerektiğini dile getirdi.

VOLEYBOLCULARA DESTEK SÖZÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum Voleybol Spor Kulübü ve taraftar grubuna destek sözü verdi.

Red Angels Taraftar Grubu, MHP Adayı Kenan Şahin'i arayarak hem voleybol takımına, hem de kendileri için destek talep ettiler.

Red Angels Taraftar Grubunun daveti üzerine çoğunluğu gençlerden oluşan taraftarlarla bir kafede bir araya gelen Şahin, gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına spor, sanat ve kültürel aktivitelere yönelmesinin kendisine mutlu ettiğini söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Şahin o nedenle gençlerden gelen talepleri çok önemsediğini ve yerine getirmek için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Red Angels Taraftar Grubu, MHP Adayı Şahin'den Çorum Voleybol Kulübü Bayan Takımı için malzeme ve deplasman masraflarının karşılanması için destek istediler.

MHP Adayı Şahin, Çorum’u temsil eden voleybol takımı için bir takım eşofman yaptırma sözü verdi. Takımın ve Red Angels Taraftar Grubunun bir deplasman masrafını da karşılayacağını taahhüt eden Şahin, taraftar grubuna tribünlerde kullanmaları için fular, kaşkol gibi malzeme yaptıracağını kaydetti.

Red Angels Taraftar Grubu üyeleri, kendilerine kucak açarak destek sözü veren MHP Adayı Kenan Şahin'e teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 06.02.2019 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
otobusculer 2019-02-06 21:15:39

belediye otobusumu kaldi icine ettiler otobuslerin mal sahipleri kan agliyor. evlerinde yigecek ekmege muhtac kaldilar

banner165