Esnafı dinledi

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Aşağı Sanayi esnafını gezdi

05 Haziran 2018 Salı 13:47
Esnafı dinledi

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aras geçtiğimiz gün de Aşağı Sanayi esnafı ile bir araya geldi. Girmedik kapı sıkmadık el bırakmayan Aras’a sanayi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyen Aras, çözüm önerilerini de ileterek her zaman esnafın ve vatandaşların yanlarında olacaklarını söyledi.

Çorum’un sorunlarını bildiklerini ve çözümü konusunda da ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Aras, Çorum’un Hitit uygarlığını yeteri kadar tanıtamadığını, Çorum’un turizmde de söz sahibi olabilmesi için gerekenin yapılacağını dile getirdi.

Aras, ayrıca Çorum’a büyük firmaların gelmesine olanak sağlanarak, sanayi gelişimine ve göç vermeyen bir Çorum için büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.