Esnafı dinledi, söz verdi

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, sanayi esnafını dinledi, Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

04 Şubat 2019 Pazartesi 23:31
Esnafı dinledi, söz verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte sanayi sitesine giden Şahin, güne Su Oto Cam sahibi Mehmet Çatak'ın iş yerinde sabah kahvaltısı ile başladı.

Ardından sanayide bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret eden Şahin, hal-hatır sorarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Esnafın ağırlıklı olarak elektrik, doğalgaz ve su faturalarının yüksekliğinden yakındığı ve dağıtım bedeli ve benzeri ödemelerden dert yandığı ziyaretlerde, bazı eksiklikler hakkında talepleri de oldu.

Binlerce iş yerinin bulunduğu sanayi sitesinde itfaiye bulunmamasının eksikliğini ileten esnaf, sanayi sitesine itfaiye arazözü istedi.

Sanayi sitesinde sağlık kuruluşunun olmadığını belirterek sağlık ocağı talep eden esnafın isteklerini tek tek not alan Şahin, seçilmesi halinde esnafın tüm taleplerini bir emir olarak yerine getireceğini ve en kısa sürede çözeceğinin sözünü verdi.

Şahin'in seçim vaatleri arasında yer alan bazı konularla ilgili olarak yaptığı açıklamalardan memnun kaldıklarını belirten bazı esnaflar, özellikle Osmancık Köprüsü'nü yıkma sözü nedeniyle Şahin'e destek sözü verdiler.

Sanayi sitesi esnafının büyük ilgi göstermesi ve destek sözü vermesi MHP Adayı Şahin ve beraberindekileri memnun etti.

Şahin, seçim çalışmalarına sanayi esnafı ziyaretleriyle devam edecek.

KANSER HASTALARINA MORAL

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP Çorum Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şahin, 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar'ın da yer aldığı ziyarette, Dernek başkanı Bekir Şahin ile görüşen Şahin, bazı hasta ve hasta yakınlarıyla da sohbet etti. Kanserli hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek sorunlarını dinleyen Şahin, dile getirilen taleplerin çözümü konusunda söz verdi.

Son Güncelleme: 04.02.2019 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.