Esnafın yüzü bizimle gülecek

CHP Milletvekili Köse ve diğer adaylar seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor

06 Haziran 2018 Çarşamba 18:09
Esnafın yüzü bizimle gülecek

Cumhuriyet Halk partisi Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Eray Tüfekçi, Merkez İlçe başkanı İsmail kalender, İl ve İlçe kadın kolları, seçim çalışmaları kapsamında Dodurga’yı ziyaret ettiler.

CHP Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Biçer tarafından karşılanan CHP milletvekilleri ve CHP heyeti Dodurga’da Pazar yerinde Pazar esnafıyla sohbet ettiler. Pazar ziyaretinin hemen ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Esnafın sorunlarını dinleyen CHP milletvekilleri 24 Hazirandan sonra CHP iktidarında esnafımızın yüzü gülecek her kesimden insanımızı mutlu edecek plan ve projelerle iktidara geliyoruz dediler. Esnaf ziyaretlerinin hemen ardından mahalle muhtarlarını ziyaret eden CHP heyeti muhtarların sorunlarını dinlediler, muhtarların yerelde devleti temsil ettiğini ve özlük haklarının daha da iyileştirilmesi gerektiğini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.