EYT’liler teşekkür etti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Şubesi, İyi Parti’yi ziyaret ederek desteklerine teşekkür etti.

02 Ocak 2020 Perşembe 13:54
EYT’liler teşekkür etti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Şubesi, İyi Parti’yi ziyaret etti.

Ziyarette EYT Çorum Şubesi Başkanı Murat Kırçı, İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’ya EYT’lilerin taleplerinin olduğu bir dosya ile çiçek takdim etti.

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Murat Kırçı, mevcut iktidarın EYT’lileri yük olarak gördüğünü belirterek, bunu asla kabul etmediklerini söyledi.

Kendilerinin randevu talebine olumlu yanıt veren İYİ Parti yöneticilerine teşekkür eden Kırçı, “Biz bu devlete yük değiliz. EYT’liler bu ülkenin mimarıdır, emekçisidir. EYT’liler sadece devlete yatırdıkları primin kendilerine düşen paylarını talep ediyorlar. 23 yıl geriye işletilen bir kanunla haklarımız geri alınıyor. Bunun izahı olamaz. Futbolda bile 90 dakika başladıktan sonra kural değişmez. Bizler kimseye muhtaç olmadan hayatımızı idame ettirmek istiyoruz ve bu haklı mücadelemizden de asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Murat Kırçı ayrıca TBMM’de EYT’lilerin haklarını gündeme getirdiği ve bu haklı mücadelelerinde kendilerini desteklediği için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ise, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek, “Vermiş olduğunuz mücadelenin samimi olduğunu, doğal bir hak arayışı mücadelesi olduğunu düşünüyoruz. Zaten haklı mücadeleniz için TBMM’de İYİ Parti Grubu olarak EYT’liler için yazılı ve sözlü önerge sunduk ve bu önergelerin hiçbiri gündeme dahi alınmadı.

Biz demokrasiye inanan insanlarız ve bu sizlerin haklı mücadelesi de mutlaka sonuç verecektir. Bunu hep beraber, hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyt 2020-01-03 14:26:43

Sonuc niye cıkmıyor. Emekli promosyonunada olmaz denildi oldu. Devlet daresinde calışırsan. Devam özel söktör yaşın gecti diye calıştırmıyor işten cıkarmak icin bezdirme usulü deniyor akp mhp chp iyi partili yöneticiler adil ve hakaniyetli davranın. Oguzlardan selam