Eyvaz ile yola devam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret etti.

23 Ocak 2014 Perşembe 16:06
 Eyvaz ile yola devam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Arslan, Sami Odabaş, Adnan Tığlı, Nurettin Karaca, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Meclis Üyesi Secaattin Arklan yer aldı.

Ziyaret esnasında konuşan İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Alaca’nın AK Parti belediyeciliği ile 2009 yılında tanıştığını belirterek, 5 yıl içerisinde Alaca’nın çehresinin değiştiğini dile getirdi. Yeni dönemde de Muhammet Eyvaz ile yola devam edeceklerini vurgulayan Ceylan, “AK Parti belediyeciliği ile 2009 yılında Alaca’yı tanıştırdık. Aradan geçen 5 yılda gerek belediyemizin gerekse hükümetimizin yaptığı çalışmalarla Alaca’nın çevresinin ne kadar değiştiği, şehircilik anlamında ufkunun ne kadar genişlediği görülmektedir” dedi.

Mevcut belediye başkanı Muhammet Eyvaz’ın 5 yıl içerisinde özverili çalışmalarıyla renk ayrımı yapmadan Alaca’nın tamamına hizmet ettiğini söyleyen Ahmet Sami Ceylan, “Bu süre zarfında Alaca’da gözle görülür değişimler olmuş, Belediye adına atılımlar gerçekleştirmiştir. Önümüzdeki dönemde de yine Muhammet beyle beraber sevgili hemşehrilerimiz şundan emin olsunlar ki Alaca’da yapacağımız daha çok iş vardır.

Alaca’yı daha yaşanılabilir bir kent yapmak için hükümetimizin de desteğiyle, Muhammet beyin özverili çalışmalarından kimsenin şüphesi olmasın.

Bilindiği üzere bizim dönemimizde gerek TOKİ, gerek hastane, Koçhisar Barajı, Anadolu Öğretmen Lisesi, doğalgaz, içmesuyu arıtma tesisi gibi dev projeleri hizmete sunduk. Önümüzdeki dönemlerde de Alaca’ya bu yatırımlar artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.







Son Güncelleme: 23.01.2014 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.