Fatih Maden balon dağıttı

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Fatih Maden’in, geleceğin teminatı olan çocuklar...

18 Mart 2015 Çarşamba 15:40
 Fatih Maden balon dağıttı


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Fatih Maden’in, geleceğin teminatı olan çocuklar için hazırlattığı balonlar, parklara akın eden çocukların gözdesi oldu.


Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra çocukların mutluluğuna dönük çalışmalara da yer veren Maden, “Çocukların bir gülümsemesi, dünyalara bedel mutluluktadır. Tüm çabamız, ülkemizin en değerli varlığı olan çocuklarımızın, çocukluklarını mutlu bir şekilde yaşayıp, geleceğe daha güçlü kişilik ve karakterlerle yol almasına zemin hazırlayabilmektir.” dedi.


Üzerlerinde “ELİF gibi dik, VAV gibi mütevazı” sloganına yer verdiği balonlarla, çocuklarına gönlünde de yer edinen Fatih Maden, “Onların gönlünde yer edinebilmenin, Allah katında da büyük karşılığı olduğuna inanarak, yavrularımızın gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.


Maden, havanın güzelliğini fırsat bilerek parklara oyun oynamak için çıkan miniklere kendi adına hazırlattığı balonlardan dağıttı. Balonlarla doyasıya eğlenen minikler kendileri için hazırladığı balonlar nedeniyle Fatih Maden’e teşekkür etti.


Balonlardan almak için sıraya girenler sadece çocukların yanı sıra, evdeki torunlarına balon alma telaşı içerişine giren dedeler de balon dağıtımını nedeniyle oldukça memnun oldular. 




Son Güncelleme: 18.03.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.