Foyaları meydana çıktı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda gezi olaylarının foyasının meydana çıktığını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, "Türkiye'de demokrasi yok diyenler, gidip Suriye'de diktatör katil Esed'i destekliyor. Bu millet bu oyuna gelmez." dedi.

28 Haziran 2013 Cuma 19:08
 Foyaları meydana çıktı

Turgut Özal İş Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın bir başka programa katılacağını belirten divan yöneticileri, Ceylan'ı kürsüye davet etti. Konuşmasının ardından salondan ayrılan Ceylan, toplantının başarı ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha sonra kürsüye gelen Köse, konuşmasında parti çalışmalarından bahsederek, Türkiye'ye zor ve sıkıntılı süreçler yaşatmak isteyenler olduğuna vurgu yaparak, tüm bu yaşananların, parti teşkilatlarının ne kadar çok çalışması gerektiğine işaret ettiğini, boş geçirilecek vakit olmadığını anlattı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, "Türkiye talihsiz bir ay yaşadı. Gezi parkı diye yola düşenlerin amaçlarının çevrecilik olmadığı, iç ve dış mihrakların bir tezgahının sahnelenmeye çalışıldığı gün gibi ortaya çıkarken, demokrasi diye haykıranların da foyası meydana çıktı." dedi.

Foyası meydana çıkanların kendilerine haklılık payı aramak için çırpındığını ifade eden Köse, "Bu millet bu oyunları defalarca yaşadı. Biz büyük ve köklü bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu günlere hangi bedellerin ödenerek geldiğini, bu millet çok iyi biliyor." diye konuştu.

Eylemlere katılan insanların büyük bir çoğunluğun, kendilerinin birileri tarafından maşa olarak kullanıldığını, nasıl bir tuzağın içine düşürüldüklerini anladığına işaret eden Köse, AK Partililer olarak kendilerinin de bu olayların anlamaları gerekenleri anladıklarını, daha çok çalışarak Türkiye'ye sahip çıkma sorumluluğunu yerine getireceklerini sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 28.06.2013 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165