Gençler Kafkas’ın makamında

Çorum AK Parti Gençlik Kolları yöneticileri Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı ziyaret etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 11:36
 Gençler Kafkas’ın makamında

Çorum AK Parti Gençlik Kolları yöneticileri Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı  ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Agah Kafkas,  gözlerini siyasete ilk olarak gençlik kollarında açtığını hatırlatarak, şöyle dedi; “ Gençlik kollarında olmak sizler için önemli bir fırsattır. Sizler benim için çok önemlisiniz. Çorum sokaklarında başladık biz siyasete. Bizler de hayata sizler gibi buralardan başladık.  Sendikacılık yaptım uzun yıllar, sendikayı bıraktığım gün milletvekiliydim, o kadar yüksek tempoyla çalıştığımı bilirim ki uyandığımda hangi ilde olduğumu düşünürdüm diyen Kafkas sözlerini şöyle sürdürdü:  “ Bizler bu uğurda dayak da yedik. Bedelini ödeyerek buralara geldik. Bu günler sizlerin kendinize yatırımınız olsun. Bu dönemi ciddi geçirmeniz sizlerin yönetilen değil yöneten olmanızı sağlar.”

Gençlerin ziyareti sırasında Tarım Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin,  Elazığ Eski Milletvekili Abdulbaki Türkoğlu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da hazır bulundu.

Gençlere tavsiyelerde bulunan siyasetçiler,  davadan başka hiçbir şeye odaklanmamalarını ve kıymetini bilmelerini istediler.





Son Güncelleme: 09.10.2013 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165