Gençleri Cumhurbaşkanı ile buluşturdu

AK Parti İskilip Gençlik Kolları Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

10 Nisan 2018 Salı 15:54
Gençleri Cumhurbaşkanı ile buluşturdu

AK Parti İskilip Gençlik Kolları Teşkilatı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluştu.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İskilip’ten gelen geleceğin teminatı olan kıymetli gençleri Gazi Meclis’te ağırladıklarını belirterek, şu mesajı verdi; “İskilip Gençlik Kolları Üyelerimizi Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya getirdik.

Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan kıymetli gençler sizlersiniz. Yüzü gençliğe dönük her hareket mutlaka kazanacaktır.

Kıymetli gençler, davamıza ve partimize her daim sahip çıkın. Bizim davamız birliğin davasıdır. Bu topraklar yüzyıllar boyunca farklı kimlikleri, kültürleri, inançları bir arada barış içinde yaşatma tecrübesine sahip. Biz, işte böyle bir medeniyetin bugünkü temsilcileriyiz.”

Son Güncelleme: 10.04.2018 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2018-04-10 16:16:11

kendini erdoğanla buluşturmuşa benziyor fotoğrafa bakınca

Avatar
çorumlu 2018-04-11 08:29:18

buluşturma işleri sosyal etkinlikler güzel evet ama bunlar kolay işler hizmet hizmet hizmet asıl olması gereken bu büyük işler görmek istiyoruz kampüsler polis okulları havaalanı vs vs vs ama neerdeee