Gençleri dinledi, not aldı

İskilipli gençler yaşadıkları ilçenin gelişip büyümesi için fikir ve önerilerini dile getirdi

24 Şubat 2018 Cumartesi 12:33
Gençleri dinledi, not aldı

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek , ‘Türkiye gençlerle Gençleşiyor güçleniyor’ adlı etkinlikte ilçe gençleriyle bir araya geldi.

Lek, gençlerin fikir ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen program kapsamında, sıcak çay eşliğinde gençlerin İskilip’e ilişkin fikir ve önerileri masaya yatırıldı.

Lek, başkanlığa geldiği 2016 yılından bu yana katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini belirterek, yaptıkları çalışmalarda ilçedeki tüm kesimlerin fikir ve önerilerini aldıklarını söyledi. Bu kapsamda gençlerle anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek, "Gençlerimizin sürekli yanındayız, onlarla sürekli diyalog halindeyiz. Gençlerimizle daha dinamiğiz. Kendilerinin fikirlerinden istifade ederek ilçemizi daha iyi bir noktaya taşımak için buluşmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2018 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-02-24 14:09:44

İskilipin Anadolu liselerinde kapalı spor salonları hiç birisinde yoktur. Eksikliktir. Sinema, tiyatro salonları, kültür merkezi gençlik merkezi eksiği mevcuttur. Gençlik merkezlerinde belediye tarafından desteklenen spor salonu olun salonu ders sınıfları ve kütüphane mevcuttur.
Yine İskilip kalesi restarasyonun yapımı düşünülmezmi birde seyir terası yapılabilir kaleye camdan olsun.
Ptt önünü Samsun merkezi gibi kapalı otopark yapılabilir trafik kilitleniyor park yapacak yer kalmıyor hatta ptt de kaldırılıp büyük bir meydan yapılabilir buraya hergün bulunabilecek İSKİLİP DOLMASI yerinde yapılabilir. Futbol sahasında unutmayalım bakımsız.
Hastane ne zaman bitecektir bayağı uzadı gündemde tutalım bitsin derim. En büyük hasret ÇORUM İSKİLİP TOSYA ARASI DUBLE YOLu
İskilip sıkışması merkeze yayılsın derim Meydanda araç park edecek yer bulunmuyor. İnşaat ruhsatı verirken neden otopark zorunluluğu aranmaz.
Mahalle adalarına park yapımı da unutmayalım egzersiz aletleri olanları olsun büyüklerinden harekete ihtiyacı VAR eksikler dahada bulunabilir ARTIK YAPALIM DÖNEM BİTİYOR LÜTFEN LÜTFENNNN