Gençlerin donanımlı olmaları için çalıştık

Yeniden aday olan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, gençlerin donanımlı olmaları için çalıştıklarını söyledi.

30 Ocak 2021 Cumartesi 00:06
Gençlerin donanımlı olmaları için çalıştık

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Muhammed Fatih Temur, partisinin 5 Şubat’ta yapılacak il gençlik kolları 6.olağan kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, 6.Olağan Kongrelerinin 5 Şubat Cuma günü saat 17.00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

Gençlik Kolları Başkanı olarak bir dönemi geride bıraktığını dile getiren Temur, “Görev yaptığımız sürede 18-30 yaş arası gençlere yönelik çok sayıda etkinlik düzenledik. Gençlerimizin her anlamda donanımlı olmaları için çalıştık. AK Parti Gençlik Kolları olarak siyaset bizim için dostluk ve arkadaşlık kazanma sanatıdır. Partimiz gerek teşkilatlarda gerekse meclislerde gençlere yer veriyor. Gençlere bu şansı veren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Beni yeni dönemde de aynı görevde değerlendirdikleri için milletvekillerimize, il ve merkez ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Muhammed Fatih Temur’un görev yaptığı sürede güzel işler gerçekleştirdiğini belirterek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gençlerle yürüyeceklerini belirterek, “Büyük Türkiye hedefine yürüyen yeni nesiller oluşturacağız. Gençlerle siyaset yapmak bizim en temel hedefimizdir. Muhammed  Fatih Temur başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.01.2021 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-01-30 14:45:32

Yıllarca oku doktor ol bekçi kadar maaş al.. Bu ülkede donanım değil torpil önemli.. Likayat değil itaat önemli

Avatar
F5 2021-01-31 01:39:23

KAÇ ADAY VARKİ ADAYIM DİYORSUNUZ. BİZZZAT GENÇLİK KOLLARI BAŞKANISIN YENİDEN . OL TABİKİ SONRADA MERKEZ İLÇE BAŞKANI SONRADA İL BAŞKANI SONRA MİLLET VEKİLİ ... OH DÜNYA SİZE GÜZEL

Avatar
Dürüst 2021-01-30 12:16:49

Şimdiden, hayırlı uğurlu olsun DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE amiin.

Avatar
keşke 2021-01-30 13:42:25

OECD verileri de böyle dese

banner165