Genel Başkan Yardımcısı geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Sen Genel Başkanı Çorum'a gelecek.

10 Ekim 2019 Perşembe 16:41
Genel Başkan Yardımcısı geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın 13 Ekim 2019 Pazar günü Çorum’a geleceğini bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, 13 Ekim Pazar günü Çorum’da olacak.

Eğitim-Sen Çorum Şubesi tarafından “Eğitimde Yaşanan ‘Değişim’ mi, ‘İllüzyon’ mu?” konulu bir panel düzenleniyor.

Panel, 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.30’da Turgut Özal İşmerkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Panele konuşmacı olarak Eğitim-Sen Kurucu Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan katılacak.

Panelin moderatörlüğünü ise Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Özgür Bozdoğan yapacak.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin verdiği bilgiye göre; Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, ilk olarak saat 11.00’de parti binasında basın toplantısı düzenleyecek, ardından partililerle sohbet edecek.

Eğitim-Sen Çorum Şubesi’nin düzenlediği panele konuşmacı olarak katılacak olan Kaya, daha sonra saat 16.00’da Mecitözü Belediyesi’ni ziyaret ederek halkla buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.