Genel Müdür’le görüştü

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,. Kunduzu isale hattının ihalesinin hızlandırılması için iller Bankası Genel Müdürü ile görüştü

13 Şubat 2018 Salı 17:50
Genel Müdür’le görüştü

AK Parti İl Başkanı Karadağ, Bayat’ın Kunduzlu Barajı Arıtma Tesisi İçme suyu İsale Hattı’nın ihaleye çıkartılması için İller Bankası Genel Müdürü ile görüştü. Genel Müdür, yatırımın en kısa süre içerisinde ihaleye çıkarılması sözünü verdi.

AK Parti Bayat İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Çorum AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanı seçilen Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti Bayat İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünal ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demirci, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ve STK Temsilcileri hazır bulundu.

BAYAT'A DESTEK MESAJI

Ziyarette konuşan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü; Mehmet Karadağ her zaman Bayat ilçe halkının yanında yer aldığını belirterek, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde yol yürümeye partilerine, millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

TOPARLAYICI İL BAŞKANI OLDUNUZ

Bayat İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu ise teşkilat bazında derleyici, toparlayıcı bir il başkanı ile çalışmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “2019 yılında yapılacak hem yerel hem genel seçimlerde Bayat ve Çorum’da rekor kıracağımıza inanıyorum. En son referandumda yüzde 83 oy almış bir teşkilatız, bu oranı önümüzdeki seçimlerde inşallah yüzde 90’lara çıkaracağız. Tekraren il başkanı seçilen başkanımızı tebrik ediyorum.” dedi.

SEÇİME HAZIRLIK TALİMATI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Karadağ da, “Bayat İlçe Başkanımızın, Beledye Başkanımızın, İlçe Teşkilatımızın ve STK temsilcilerimizin gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman diğer ilçe teşkilatlarımızda olduğu gibi Bayat ilçemizde de hem teşkilatımızla hem de milletimizle aynı uyum ve ahenk içerisinde çalışmalarımıza durmaksızın, yorulmaksızın devam edeceğiz. 2019 seçimleri bizler ve ülkemiz hatta mazlum milletlerimiz için son derece önemlidir. AK Parti iktidarı ile yakalanan bu olumlu gelişmelerin devamını sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

GENEL MÜDÜRLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Bu arada AK parti İl Başkanı Karadağ, Bayat’ın Kunduzlu Barajı Arıtma Tesisi İçme suyu İsale Hattı’nın ihaleye çıkartılması için İller Bankası Genel Müdürü ile görüştü. Genel Müdür, yatırımın en kısa süre içerisinde ihaleye çıkarılması sözünü verdi.

Son Güncelleme: 13.02.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165