Gönül birliği içinde hizmet sözü

AK Parti adayı Halil İbrahim Aşgın, köy derneklerinin başkanları ile bir araya geldi.

14 Mart 2019 Perşembe 14:03
Gönül birliği içinde hizmet sözü

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, köy derneklerinin başkanları ile bir araya geldi.

Çorum’a yapacakları her şeyi el birliği, gönül birliği içinde hayata geçireceklerini belirten Aşgın, yaptığı paylaşımda, “Ne söylediysek kalbimizden söyledik, ne dinlediysek kalplerden dökülen samimi sözleri dinledik. Gönül dergahımızın kapılarını açıp, muhabbeti buyur ettik. Samimiyetleri ve davetleri için her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çorum’a ne yapacaksak, hepsini el birliği ve gönül birliği içinde yapacağız inşallah." Dedi.

Görüşmede Mehmet Dede Tekke Köyü Derneği, Palabıyık Köyü Derneği, Çalyayla Köyü Derneği, Mislerovacığı Köyü Derneği, Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Rerneği, Kızılpınar Köyü Derneği, Eşençay Köyü Derneği, Örencik Köyü Derneği, Erdek Köyü Derneği, Kadın Konseyi, Dodurga Dikenli ve Kirenci Köyleri Derneği, Dereyazıcı Köyü Derneği, Kuşsaray Köyü Derneği, Fındıklı Köyü Derneği, Sorkoğlan Köyü Derneği, Hitit Kültür Merkezi Derneği, Oğuzlar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kadeş Halk Oyunları Derneği, Dereyazıcı Köyü Derneği, Düdüklük Bekaroğlu Kuşsaray Köyleri Derneği, Fındıklı Köyü Derneği, Sorkoğlan Köyü Derneği, Oğuzlar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başkanları yer aldı.

Son Güncelleme: 14.03.2019 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.