Gül, 'İddia ediyorum' diyerek söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, ‘Daha iyi milletvekilliği yapacağımı iddia etmek de benim hakkımdır.’ dedi.

11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07
Gül, 'İddia ediyorum' diyerek söz verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, ‘Her milletvekili adayı kardeşim kalitelidir, milletvekili olmaya layıktır, ama ben daha iyi yapacağımı iddia etmek de benim hakkımdır.’ dedi.

Eşref Hoca Caddesi üzerinde bir kafeteryada yerel basının temsilcileri ile kapvaltı programında buluşan Gül,  Çorum’da seçim süresince çok güzel siyasi çalışma yaptıklarını belirterek, “Ötekileştirici siyaset hiç yapmadık. Herkesi kucaklamaya çalıştık.” dedi.

'İDDİA EDİYORUM' DİYEREK SÖZ VERDİ

‘Her milletvekili adayı kardeşim kalitelidir, milletvekili olmaya layıktır, ama  daha iyi yapacağımı iddia etmek de benim hakkımdır.’ diyen Gül; şöyle devam etti: “Ben CHP’li arkadaşlarımdan oy alacağım, MHP’li, İyi Parti’li Deva’lı, Gelecek’li, Yeniden Refah’lı, Büyük Birlik Parti’li arkadaşlarımdan oy isitiyorum, bu oyu alacağıma inancım tamdır. Ben tamamını kucaklayacak, bir ve beraber olan  siyaset anlayışı olan bir kardeşinizim. Omuzlarımdaki yükün ağırlığını hissettirdi bana Çorumlu hemşehrilerim. Benim hemşehirlerim bu kadar kucaklayıcı bir tavırla bizi bağırlarına basarken, ben onlara layık olabilmek adına ‘neler yapabilirim, yapabilir miyim?’ sorularını aklımdan geçirdim. İnşallah bunun için bir dönem vekillik yaparak, çok çalışarak, gayret ederek bu işi noktalamak istiyorum."

Son Güncelleme: 11.05.2023 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sen değil misin? 2023-05-12 07:29:52

Eski başkanını yarı yolda bırakan, sen değil misin göreve geldiğin gün herşey şeffaf olacak deyi kahveleri dağıtan sen değil misin milletin çocuğu işsiz gezerken belediye de işe alan yarında bakalım hangi adamını işe alacan din adamına yakışıyor mu Zeki Gül?

Avatar
Mevlüt 2023-05-11 21:05:14

Zerre kadar şansın yok

Avatar
Bilmezmiyiz Seni 2023-05-11 22:38:37

Sen herkesten hatta reisten bile iyi yaparsın. Sen önce Ak Parti seçmeninden oy alabilecek misin onu düşün sonra diğer partilerin seçmenlerini düşün. 2002’den beri Ak Patiye oyveren birisiyim bu sefer 1 oy reise 1 oy MHP’ ye hadi canım gölge etme.

Avatar
Ah Zeki 2023-05-12 00:15:39

Ah Zeki Gül 9 yıl belediye başkan yardımcılığı 1 yılda Mehmet Karadağ ile belediye baskanlığı yaptın. Çok iyi yaparsın biliriz

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-05-12 09:22:09

YANLIŞ ADAM YANLIŞ İNSAN YAMALI KALDI ÇORUM İNSANI AMAN AMAN...

Avatar
Acı sözü dost söyler 2023-05-12 23:31:09

Hocam sizi severim ama partinizin ikinciyi dahi zor çıkaracağı zamanda üçüncü sıradasınız yanlış bilmiyorsam ve Kılıçdaroğlu ya değil ama yeni liderlerin ülkemizi yönetebilmesi adına CHP ye vereceğim oyumu ve bu oy aslında yeni liderlere açılacak olan yolun oyu bana göre... inşAllah rabbim güzel kullarının hatırına iyilerimizi ve milletimizi ve yeryüzü halkını doğru yola iletir

Avatar
Rıza 2023-10-08 14:43:01

Zek gül varya yaralı parmağa bile içemez.

banner165