Gül, ilk sözünü verdi

Partisinin Merkez İlçe yönetim toplantısına katılan Başkan Gül, Kentpark'ın 5 ayda bitirileceği sözünü verdi

21 Şubat 2018 Çarşamba 19:45
Gül, ilk sözünü verdi

Belediye Başkanı Zeki Gül AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında parti toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkanı Yardımcısı Adife Akar’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Partisinin yönetim toplantısında konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül, parti teşkilatlarının yaptıkları siyasi çalışmalarda lokomotif görevi yaptığını belirterek, “Siyasi çalışmalarda Merkez İlçeler lokomotif rolündedir. Sizler AK Parti İl teşkilatının lokomotif gücünü oluşturuyorsunuz. Bu konuda hem gücünüz var hem de büyük sorumluluğunuz var.

KENTPARK’TA SON DURUM

Merakla beklenen Kentpark projesine de değinen Belediye Başkanı Zeki Gül, Kentpark projesini 5 ay içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirtti. Kent Park projesinin yeniden ihale edildiğini hatırlatan Başkan Gül; “Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de büyük hedeflerimiz var. Göreve gelir gelmez hemen 2. gün parayla ilgili sıkıntılarımızı çözmek adına Ankara’ya iller bankasıyla görüşmeye gittim. Mesai saatlerinde de, mesai saatleri dışında da daire müdürlerimizle toplantılar yaparak neyimiz var, hangi projeleri devam ettirmemiz gerekiyor bunları değerlendiriyoruz. Kentpark’ın 23 milyon liralık ikmal ihalesini yaptık. 5 aylık süre içerisinde bitirilmesini istedik. % 26’lık bölümü bitmiş durumda. Geri kalanını 5 aylık süre içerisinde tamamlamasını müteahhitten istedik. Bu proje 200 dönümlük çok büyük ve çok ciddi bir çalışmadır” hatırlatmasında bulundu

200 BİN TON ASFALT HEDEFİ

Daha önce yılda ortalama 100 bin ton asfalt serimi planlandığını belirten Başkan Gül bu sene hedefi ikiye çıkarttıklarını söyledi. Gül “Bizim için en büyük güç Fen İşleridir. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Belediyemizin lokomotif gücüdür. Ortalama hedefimiz olan 100 bin ton asfalt serimini aşarak hedefimizi 200 bin tona çıkarttık. Mali Hizmetler Müdürümüze talimat vererek hesabımızı buna göre yapmasını istedim. Çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

GÜL, UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYOR

Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacağının altını çizen Başkan Zeki Gül, Belediye olarak günübirlik planlar yerine, şehrimizin geleceğini ilgilendiren uzun vadeli planlar yaptıklarını, hep birlikte Çorum’un gelişimine katkı sağlayacak projelere devam ettiklerini vurguladı.

Son Güncelleme: 21.02.2018 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-02-22 09:31:05

Bu belediye başkanı ile Ak Partimiz büyük yara alacak. Çünkü Zeki Gül'ün başarılı olamayacağı belli endiside bildiği için işin kolayını seçmiş diğer dinamiklerle iyi geçiniyor Külcü gibi yapmıyor.

Avatar
selami 2018-02-21 21:42:12

Çok güzel olacak inşAllah, çorum'umuzu güney çorum kuzey çorum durumundan kurtarıp. Büyük çorum olarak planların yapılması temennilerimi bildirir, başarılar dilerim

Avatar
Kaankan 2018-02-21 21:43:49

Uzun vadeli derken “Vadenizin çapı ne kadar ki?” Kimlere kaldın Eyy Aziz Çorum..

banner165