Gül Ortaköy’de: 'AK Parti'ye tuzak kuruluyor'

Seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Ortaköy ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, partisine bazı tuzaklar kurulduğunu iddia etti.

26 Nisan 2023 Çarşamba 13:58
Gül Ortaköy’de: 'AK Parti'ye tuzak kuruluyor'

Seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Ortaköy ilçesini ziyaret eden 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, Cumhur İttifakı olarak bu seçimlerden de zaferle ayrılacaklarına olan inancının tam olduğunu savundu.

ORTAKÖY'DE SEÇİM TURU

Gül seçim ziyaretleri kapsamında Ortaköy ilçesinde partililerle bir araya geldi. Partililere hitap eden Gül, Cumhur İttifakının dimdik ayakta olduğunu iç ve dış güçlere karşı ayakta kalmaya devam edeceğin söyledi.
Seçimin Türkiye’nin yüzyılı açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Gül, Ortaköy’e hizmet getirme noktasında elinden geleni yapacağını ifade etti. Toplantıya katılan partili kadınlara özel olarak teşekkür eden Gül, konuşmasının devamında şöyle dedi:

‘ORTAKÖY İKİNCİ VATANIM’

“Ortaköy benim ikinci vatanım sayılır. Uzun yıllar önce babam burada görev yapmış. O nedenle Ortaköy’ün bende özel bir yeri vardır. Allah nasip eder de Milletvekili seçilirsek hem Çorum’un milletvekili hem de Ortaköy’e çok yakın bir vekil olacağımı belirtmek isterim.
Belediye başkan yardımclığı ve belediye  başkanlığı dönemimizde Ortaköy belediye başkanımızla yakın çalışma içerisindeydik. Ortaköy’ün hanımları lokomotif olmuşlar. Bağda, bahçede, evde işlerini bırakıp bizleri karşılamaya gelmişler. Onlara özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

‘ÜLKENİN VE MİLLETİN VAR OLMA MESELESİ’

Türkiye yüzyılın seçimini yaşıyor. Bizler her seçime önemli deriz. Ama bu seçim çoktan öte önemli. Yeni yüzyılda, çok önemli bir dönemeç noktasındayız. Süreç Türkiye’nin var olma ya da yok olma meselesine dönüştü. Bunun nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız; bu ülkenin istikbalini, bu ülkenin istiklalini, Milliyetçi Hareket Partisi’yle, Büyük Birlik Partisi’yle ve Yeniden Refah Partisi’yle bu ülkenin geleceğini beraber omuzlamak, bu milletin geleceğini inşa etmek adına Cumhur İttifakı’nda bir ve beraber oldular. Milletin geleceği ile ilgili Cumhur ittifakı dimdik ayaktadır. PKK’ya, YPG’ye içte ve dışta her ne kadar güç varsa büyük bir mücadeleyle omuz veriyorlar, destek veriyorlar. Biz de sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bize verdiği milletvekilliği adaylığımız süresinde ve devam eden süreçte her türlü desteği vererek yanında olma gayretinde olacağız. Ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşmasına katkı sağlayacağız. Cumhur ittifakımıza karşı fitne ve fesat çıkartmak isteyenler de var tabi ki. Her bireyden ver vatandaşımızdan, her arkadaşımdan hangi partili olursa olsun oyuna talip olduğumu söylerim.

AK PARTİ’YE BAZI TUZAKLAR KURULUYOR’

Ancak bizim AK Parti seçmenimize bazı tuzaklar kuruluyor. Seçmenimize ‘Cumhurbaşkanımıza verelim, milletvekillerine ders verelim. Oyu orada kullanmayalım’ diyorlar. Seçmenimizi Yanlış yönlendirmek isteyenler var. Buna karşı da çok uyanık çok dikkatli olmak zorundayız. Bu, Cumhur ittifakımızın, birlikteliğimizin bir gereğidir. Bu fitneye, bu fesada müsaade etmemiz gerekir. Biz bir ve beraberiz. Bu yolda ülkenin geleceği adına beraber hareket etmek zorundayız. Doğu’da ve Güneydoğu’da bu ülkenin iç savaşa sürüklenmesi, bu ülkenin fesada uğraması ve geleceğimizi karartmak isteyen güruha karşı hep beraber omuz omuza bu mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sürdüreceğiz.

MİLLETVEKİLİ SEÇİLİRSEM…

Milletvekili olmamız halinde tecrübelerimizle hareket edeceğiz. Belediyede geçen hem başkan yardımcılığı hem başkanlık ve bakanlık müşavirliğimiz süresinde bu tecrübeye sahip olduğumuza inanıyoruz. Bu bilgi ve becerimizle Çorum’un problemlerini çözme konusunda gece gündüz gayret edeceğiz. Özellikle Ortaköy’ümüzün de problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz her şeyi çözeriz. diyemeyiz. Ancak herkesin her problemine alın teri döker, mücadele ederiz.

KARAHACİP, AŞDAĞUL VE DİĞER KÖYLERE MESAJ

Vatandaşımıza bugün nasılsa yarın da kapımızı sonuna kadar açarız. Ortaköy’ün beldeleri var. Aşdağul ve Karahacip’de yapılan gayretlere ve mücadeleye şahidiz. Aynı zamanda diğer köylerimizde alamadıkları hizmetleri yeniden kazandırmak adına elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğimizi herkesin bilmesini isteriz”

Son Güncelleme: 26.04.2023 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seni Tuzakçı 2023-04-26 19:16:59

Zeki efendi sen aday adayı olmakla, genel merkezde seni aday yapmakla Ak Partiye en büyük tuzağı kurdu zaten. Vekillik kim sen kim

Avatar
Hadi ya! 2023-04-26 19:28:38

23 Nisan Çocuğu gibi Tombaladan çıkmış gibi Belediye Başkanı yapıldın diye kendini gerçekten başkanlık yaptı olarak mı görüyorsun. Hangi göreve seçilerek geldin sen onu anlat. Mesela Alaca Belediye Başkanlığı adaylığını anlat. Bırak bu tuzak muzak işlerini.

Avatar
Belediyeci 2023-04-26 14:43:34

Allah korusun..70 yaşına geldi hala hırs nefis makam peşinde.. vekil olamaz inşAllah

Avatar
Rumuz 2023-04-26 14:47:08

Sen bu partiye kurulmuş en büyük tuzaklardan birisin !

Avatar
Vatandas 2023-04-26 14:55:28

Sayın Gül ortakoyde AkP li yöneticilere halk seçimde gereken cevabı verecek.

Avatar
Secaatin gül 2023-04-26 15:00:56

Çorum akp il başkanini darp eden kişilerden birisi sayın başkanın ...olur .söyle bakalım sayın Gül kimmiş akp ye tuzak kuran

Avatar
Zekiiiiiiiyioooo 2023-04-26 15:10:28

Secilemeyecegini anladi, simdi de tuzak kuruyorlar ayagi basladi. Bak Zekicigim mhp , bbp, yrp , yeniden refah tabiki Erdogan'a oy verip akp 'ye oy vermeyecek. Ittifakin amaci bu zaten. Bunu da siz ulkenin basina bela ettiniz. Yani kendi tuzaginiza dustunuz

Avatar
AZEM 2023-04-26 14:18:13

HAYIRLI UĞURLU OLSUN HOCAM.KAZANACAKSINIZ İNŞALLAH.

Misafir Avatar
ZOR 2023-04-26 15:42:23 @AZEM

ÇOK ZOR DOSTUM...

Beğenmedim! (0)