Gül Osmancık’ta

28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, seçim çalışmalarını Çorum’un Osmancık ilçesinde sürdürdü.

28 Nisan 2023 Cuma 13:05
Gül Osmancık’ta

28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Osmancık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

OSMANCIK SEÇİM BÜROSU ZİYARETİ

Adaylık sürecinin başlamasının ardından aralıksız çalışma yaptıklarını belirten AK Parti 28.Dönem Milletvekili Adayı Zeki Gül, Osmancık İlçesinde ilk olarak seçim ofisini ziyaret etti. Seçim Ofisinde AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan’ın yanı sıra il ve ilçe teşkilatıyla kısa süre sohbet eden Gül, daha sonra ise ilçede kurulan pazarı gezerek esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Gül, Pazar esnafından ve alışveriş yapan vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde destek ve dua isterken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunu başlıklar halinde özetledi.

Pazar içerisinde alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Gül, seçimlerin öneminden bahsetti. 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği adına çok önemli olduğunun altını çizen Gül, şöyle dedi:

‘ÜLKESİNİ DOĞALGAZA KAVUŞTURAN LİDER’

“14 Mayıs seçimleri ülkemiz adına çok önemli. Bu seçimlerde vereceğiniz oylar ülkemizin geleceğini doğrudan etkileyecektir. Hiçbir ülke lideri bu kadar kısa süre içerisinde doğalgazı milletine kazandıramamıştır.

BİR AY ISINMA, BİR YIL MUTFAK VE KOMBİ TÜKETİMİ ÜCRETSİZ

Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde ülkemiz doğalgaza kavuştu ve evlere ilk ay kombi kullanımında ücretsiz sonrasında ise ocak ve sıcak su da 1 yıl ücretsiz olarak belirledi. Bu başka bir devlet liderinin yapacağı iş değil. Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımıza böyle bir kolaylık sağladığı için teşekkür ediyoruz. Öte yandan savunma sanayinde yapılan hizmetleri hepimiz biliyoruz. Bunlarda ülkemizin gelişmesi ve daha güçlü olması adına çok önemli atılımlar. Ülkemizin yeni yüzyılını yaşayabilmesi adına bizlere destek vermenizi istiyoruz”

MESLEK KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

İlçe pazar ziyaretinin ardından Gül, esnaf ziyaretinin yanı sıra Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Ziraat Odası ve Türk Dili ve Edebiyatı Derneği Osmancık Şubesini ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gören adam 2023-04-28 13:42:18

Zeki Gül 70 yaşına geldin Torun büyüt Torun sev
.. halâ koltuk peşindesin

Avatar
Ahmet 2023-04-28 13:34:55

Belediye sponsor olmayınca kahve de içemiyoruz artık, hıh :)

Avatar
Yandas Mustafa ve yalaka tayfasi 2023-04-28 13:42:07

Birazda millet ittifakinin adaylarinin haberlerini yapin. Akp'nin 3.sira adayinin reklamini yapacaginiza birazda muhalefete yer verin. Yandas Mustafa Demirer ve yalaka tayfasi.

Avatar
Hamdi 2023-04-28 15:13:56

Belediye seciminde Akpartiye oy vermeyen sonra da meclise gidip reisle resim çektirme yüzsüzlüğü yapan kankan K. Nerede?

Avatar
Yaşlılar artık gençlerin önünü açın lütfen 2023-04-28 21:41:56

Mahir