Gül’den Akkent’te coşkulu miting

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, Akkent Mahallesi'nde coşkulu bir miting düzenledi.

04 Mayıs 2023 Perşembe 15:36
Gül’den Akkent’te coşkulu miting

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, seçilmesi halinde 24 saat Çorumluların hizmetinde olacağını söyledi. 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Akkent TOKİ’de miting düzenlendi. Miting öncesi vatandaşlarla sohbet eden Zeki Gül’ün büyük bir ilgi ile karşılandığı bilgisi paylaşıldı.

‘GELİN BİZİ DESTEKLEYİN’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerden zaferle çıkacağına şüphelerinin olmadığını belirten Gül “Çok önemli bir seçim süreci yaşayacağız. Bu seçim yüzyılın seçimi. Bizim için davamıza zarar vermek ölmekle eşdeğerdir. Bizim için Ayasofya’nın kapısına kilit vurmak ölmekle eşdeğerdir. Bizim için başörtülü bacılarımızın kurumlara alınmaması ölümle eşdeğerdir. O yüzden kutsal olanlarımıza el uzatılmaması ortadan kaldırılması için, bizim camimize kışlamıza, ordumuza, milletimize zarar verecek namahrem elinin değmemesi için, Güneydoğu’da ve Doğu’da PKK ve onun eşlerinin hesaplarının tutmaması için gelin bize omuz verin, gelin bizi yüreklendirin, gelin bizi destekleyin" ifadelerini kullandı.

'PKK’YA KARŞI ERDOĞAN VE AK PARTİ

Zeki Gül, konuşmasında şunları kaydetti: "Diyorlar ki “Recep Tayyip Erdoğan’a verilen her oy PKK’ya sıkılmış kurşundur.” Elbette ki PKK’ya kurşun sıkılması için AK Partimize oy vermeniz gerekiyor. Cumhurbaşkanımıza oy verilmesi ancak onun yol arkadaşlarına yani milletvekillerine oy verilmemesi liderimizin cephede kurşunsuz kalması anlamına gelir. Cumhurbaşkanımız çıktı ve aday olurken yanında yürüyeceği yol arkadaşlarını belirledi. Cumhurbaşkanımız dedi ki “Bana oy verin benim yol arkadaşlarıma oy verin benim elimi güçlendirin” dedi. Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek için, AK davanın AK neferlerinden özel görevlerini yerine getireceğinden şüphem yok. Akkent Mahallesi’nin elbette ki problemleri var. Zaten başkanımız gece gündüz çözmek için çalışıyor. Belediye Başkanımızla omuz omuza çalışabilmemiz, sizin problemlerinizi çözebilmek için sizlerden oy istiyoruz. Akkent Mahallemiz bizim için çok önemli. Sizler bu özel mahallede özel insanlarsınız. Problemleri de, dertleri de omuz omuza çözeceğiz. Sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyoruz."

Mitinge Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve mahalle sakinleri katıldı.

Son Güncelleme: 04.05.2023 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2023-05-04 17:50:49

Reisin gölgesinde yattığınız artık yeter.MHP de bu ittifakın partisi reisin yanında sizin plastik gibi durduğunuz gibi değil çelik gibi duruyorlar. bu sefer milletin iyi tokadını yiyceksiniz

Avatar
MAZLUM 2023-05-04 16:27:06

SİZLER MAZLUMLARIN DEĞİL PARALI OLANLARIN SİYASETÇİSİNİZ. KONUŞTUKLARINIZA KENDİNİZ BİLE İNANMIYORSUNUZ. AK PARTİDE 15 YILDAN FAZLA GÖREV YAPTINIZ SİZİN BİR İCRAATINIZI GÖREMEDİK. MUZAFFER KÜLCÜYE BOYUN EĞMİŞ.MEHMET KARADAĞ BOYUN EĞMİŞ YANLIŞA SES ÇIKARMAMIŞ GÜCÜN YANINDA DURMUŞ BİR FİGÜR OLARAK VEKİL OLUNCA NASIL SİYASET YAPACAĞINIZ ŞİMDİDEN BELLİ OLUYOR.

Avatar
Öz Çorumlu 2023-05-06 09:45:33

Yeter artık yıllardır verdiğim destek artık Çorum'da akpye oy yok. Yeter Çorumluyu kandırdığiniz polis okulu, askeri eğitim birliği,tren, havaalanı daha neler neler yettiniz be eğer buna rağmen bu memleketten vekil çıkarıyorsaniz bu sizin başarınız değil Çorumlularin basiretsizligi bu kadar hizmet alamayıp bu kadar oy çıkıyorsa akpye yazık bu memlekete ne kadar geri kalmış