Gül’e projelerini özetledi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, projeleriyle ilgili Başkan Gül ile istişare etti.

22 Ocak 2019 Salı 15:23
Gül’e projelerini özetledi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, yaklaşan seçimler öncesinde birliktelik mesajı veren Belediye Başkanı Zeki Gül, devam eden projeler ve belediyenin çalışmaları hakkında Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’la görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Aşgın’a çalışmalarında başarı dileklerinde bulunan Gül, her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise “Projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlgisi, nazik ev sahipliği ve Çorumumuz’a kattığı birbirinden güzel çalışmalar için Belediye Başkanımız Zeki Gül'e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer 2019-01-22 18:17:08

Buradan bakınca hiç öyle durmuyor

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-01-22 22:24:19

Başkan adayımızın kabanını asacak askımı yokmuş.

Avatar
Baskan 2019-01-23 01:13:33

Zeki gül başkan belediye şampiyon o nasıl surat ifadesi ey başkan niye kırgınsın sizde m. Külcü takımından değil misin şansın yoktu ama umut fakirin ekmeği size de hak veriyorum. Allah yolunuzu açık etsin

banner165