Gün vatana, millete sahip çıkma günü

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erol Taşkan, adaylarının sayısının çokluğunun gelecek için umut verdiğini söyledi.

14 Mart 2023 Salı 23:43
Gün vatana, millete sahip çıkma günü

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Erol Taşkan, seçim sürecinin hareketlenmesi ile birlikte aday adaylarının çoğalmasının Türkiye’nin geleceği için umut verdiğini vurgulayarak, tüm aday adaylara başarılar diledi.

Ülkenin sorunlarını  sadece patates-soğan fiyatına indirgeyip, kuru bir koltuk kavgasının sığlığında değerlendirilmesinin  telafisi asırlar sürecek çok büyük pişmanlıklara kapı aralayacağını ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Taşkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs seçimlerinin kritik önemine dikkat çekti. Taşkan atılacak adımlarda devletin ve milletin bekasının hesaba katılması gerektiğini vurgulayarak, “Mesele parti bağnazlığı, şahsi çıkarlar, birilerine duyduğumuz hasetlik, kıskançlık habisliği içerisinde çürümüşlük değil, adeta varlığına tahammül edilemeyen vatanımıza ve milletimize sahip çıkma meselesidir. Önümüzde tarihi bir sorumluluk bizi bekliyor. Ya Seyit Onbaşı olur, “Ya Allah” diyerek bu yükü omuzlanırız. Ya da dün cennet mekan Abdulhamit’i yıkanların vebaline ortak oluruz.” dedi.

Taşkan açıklamasının devamında şu değerlendirmeyi yaptı: “Türkiye’nin çevresini kuşatmakla ilgili kirli hesapların varlığı üzeri örtülemez bir gerçekken, herkesin gözünün önünde ayan-beyan cereyan ederken, bu toprakların bize vatan olması için can veren, bu aziz yurdu kanlarıyla sulayan şühedanın hatırına sessiz ve kayıtsız kalmamalıyız. Ben bu mücadelenin Cumhur İttifakı çatısı altında verilmesi gereken kutsal bir mücadele olduğuna iman etmiş birisi olarak AK Parti’den Çorum Milletvekili Aday Adayı oldum. Dün Çanakkale’de kurşun sıkarak korunan vatanımızı bugün oy vererek koruyacağız. Bu yolda niyetini halis tutanlardan olmak duasıyla, ecdadımızdan bize emanet kalan vatanımızı, kıyamete kadar bizden sonraki nesillere sağ-salim bırakmanın samimiyetiyle yol yürüyeceğim. Bu inançla yola çıkmış tüm kardeşlerimi rakip ya da hasım olarak görmekten öte, bir davaya gönül vermiş yol arkadaşı olarak kabul ediyorum. Şu an AK Parti başta olmak üzere Cumhur İttifakı çatısı altında bir araya gelen tüm partilerden aday adayı olarak müracaat yapacak isimlerin artması ve daha da çoğalması en büyük temennimdir.”

Taşkan, siyasi ortamın hareketlenmesi ile milletvekili aday adaylarının sayısının arttığını hatırlatarak, “Evimizin balkonundan seyrederken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kimseyi görsek, elinde de taşımakta zorlandığı bir yükü olsa hemen koşup ona yardım etmek ve duasını almak isteriz. Tam o niyeti taşırken birileri hemen ona el-kol olup yükünü sırtlansa ve yaşlıyı karşıya geçirse, eminim bundan gurur duyarız. Ben yapacaktım neden sen karıştın demeden, gönül huzuru ile yaşlı ve muhtaç kişilere kol kanat gerenlerin varlığından gurur ve huzur duyarız. Benim, aday adayı olan kardeşlerime bakışım da aynen bu yaşlı kimseye Allah için koşup el kol olanlar gibidir. Neden sen çıktın ben yapacaktım anlayışından uzak, "Çok şükür bu memlekette vatan millet uğruna yola çıkan dava eri kardeşlerimiz var" diyerek hamdederim, kendimi mutlu ve güvende addederim. Bu bakış açısıyla Cumhur İttifakı çatısı altında bu memleket için yola revan olan tüm aday adaylarına canı gönülden başarılar diliyorum. 
Kökü dışardan olup da nefesini soluyup ekmeğini yediği bu vatana ihanet içinde olanlarla değil, kökü atiye dayanan ve bizzat bu toprakların evlatlarının saf tuttuğu meydanlarda durarak, evlatlarımıza onurlu bir miras bırakabilmenin şerefine talibiz.” sözleri ile diğer adaylara başarı dileğinde bulundu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balbazar 2023-03-15 08:29:22

Millet ittifakına oy veren vatan haini mi? Hakimiyet'te yer alan yazı daha uzun. Cumhura oy vermeyeni resmen ihanet ile suçluyor, üstü kapalı hakaret ediyor! Aday adayı oldum diye beni bir yerlere amir müdür olarak yerlestirirler diye zannediyor arkadaş.

Avatar
Hacı 2023-03-15 00:00:29

Hacı efendi devleti fetöcülere teslim ederken, ihaleleri 5 Li çetelere verirken sesiniz çıktı mı. Vatan millet Sakarya türküsü ile işler gitmiyor artık .

Avatar
Atış serbest 2023-03-15 00:02:02

Gene Karavana. ..

Avatar
Md 2023-03-15 08:07:26

Önceden dediğim gibi bu zamana kadar oyum hiç şaşmadı bu adam aday gösterilsin günahımı dahi vermem

Avatar
Siz once kendinize sahip cikin 2023-03-15 09:40:32

Hayirdir birader vatana millete bisey mi oluyorda sahip cikiyorsunuz. Vatana millete en buyuk zarari sizin iktidar ve zihniyet veriyor. Bence sizin gununuz vatana ve millete sahip cikma gunu degil, tek adam rejimine ve iktidarina sahip cikma gunu. Aman iyi sahip cikin iktidar mensuplarina da secimden sonra kacip gitmesinler. Siz akp ve tek adam rejimine sahip cikin , BİZ VATANA SAHIP CIKIYORUZ.

Avatar
kadir 2023-03-15 09:58:22

adama sefere gidiyor. "Dün Çanakkalede kurşun sıkarak korunan vatanımızı bugün oy vererek koruyacağız." diyor. Nasıl bir kafa ise artık

Avatar
Adem 2023-03-15 08:44:54

Zati herkes vatan için seçilmek istiyor! ????

Avatar
Emekli 2023-03-15 12:36:39

İlk fetöyle bozuştuğunda akp nin bu beyefendinin yazılarını yorumlarını okuyun ne olduğunu anlarsınız zannedersiniz muhalefet sonra baktı güç akp de başladı yağcılığa ama iş işten geçti ne aday olabilir nede aday adayı olduğu parti iktidar olamayacağı için kös kös gene hakimiyete geri döner tabi alırlarsa

banner165