Gündem İstanbul seçimi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Haziran ayı istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

11 Haziran 2019 Salı 12:11
Gündem İstanbul seçimi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Haziran ayı istişare toplantısı gerçekleştirildi. 
Parti binasında İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığında yapılan toplantıya belediye ve ilçe başkanları ile il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul seçimleri ve parti çalışmalarının ele alındığı toplantıda teşkilatların bu süreçte yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek olmak amacıyla 23 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.


İHA

Son Güncelleme: 11.06.2019 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İstanbul’daki Çorumlu 2019-06-11 12:33:23

Yusuf bey siz yine de çalışmanızı yapın ama ben dün de yazdım, Binali Yıldırım’a asla oy vermem, Çorum’a gelip yüzde yetmişi Merzifon yolcusunun Çorumlu, yeter aha size Merzifon dediği günden beri Binali Yıldırım’ın pul kadar siyasi değeri kalmadı gözümde.

Not: O zaman Yozgat’a halen yapılmakta olan havaalanını Çorum’a yapsaydı Ak Parti, havaalanı isteyen Yozgatlılara da ‘Aha Çorum orda, neyinize yetmiyor?!’ deseydi..
Ak Parti anladık ki oy aldığı şehre yatırım yapmıyor, burası kesin. Şerafettin Elçi havaalanında anlamıştım bunu, ha bir de hükümette güçlü sözü geçer adamın olacak; dün Bekir Bozdağ, Cemil Çiçek vardı Yozgat için keza Akif Gülle vardı Amasya için, bakın Rize’ye de havaalanı yapılıyor, Tayyip Erdoğan da oralı olduğu için.
Ha bizde de sahi Salim Uslu vardı yahu! Uçağı Çorum’a indiremeyen..!

Misafir Avatar
Ahmet 2019-06-11 14:11:53 @İstanbul’daki Çorumlu

Helal kardeşim ama bu millet akıllanmadığı sürece oy vermeye devam eder bunlara. Ne halt yerlerse yesinler çorumdan bir umudum kalmadı. Bende istanbula yerleşecem.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Vatandaş 2019-06-11 18:22:00

Bu kadar siyasetçi çorum için bir araya gelip ne yaparizi konuşmamış.İstanbul için ne yaparızı konuşuyor.Devlet İstanbula yapacağını fazlasıyla yapmış istanbuldaki mesele psikolojik bir durum.İstanbulda vatandaş türkiye politikasına göre oy veriyor. Bizim siyasiler sabah akşam toplansa istanbul için bir şey yapamaz.Çorum için bir şey yapamayan İstanbula ne yapacak ki. İnan komedi filmi gibi.Memleketini bırakıp istanbulun siyasi geleceği için çırpınan siyasetçiyi ilk defa gördüm. Reis istanbullu Binali bey istanbullu makamları ve görevleri gücü itibariyle kimseye ihtiyaçları yok. İstanbul için yapilanlar ortada.Biz kendi sökümügümüzü dikelim. Vatandaş sizi kabul etmiyor. Siz Başkanlık bakanlık meclis başkanlığı yapmış birini koca İstanbula kabul ettirmek biraz zor gelir.Çorum seçimini 9 bin oyla zor kazanan bir akparti için daha iyi neler yaparızı bırakmışlar istanbulun derdine düşmüşler.istanbul meselesi internatinol yani büyük mesele.Seçmenin sagcisi ,solcusu Kapalisi acigi türkü, kürdü Lazı Çerkeşi bir araya gelmiş kazanımların nasıl yönetilecek ve kim 16 milyonun menfaatine göre yönetecek ona karar veriyor.Anlayacağınız siyasi bir durumun ötesine geçmiş gibi.Bu memlekette 23 haziran bitmez.Partiler gelir geçer.Mesele vatandaş her gün nasıl yaşar nasıl geçinir avantajlar nasıl bir araya getirilerek dezavantajı azaltiriz.Kişilerin menfaati yerine şehrin geleceğini insaat ederiz.Bizim şehrimizin mağduriyeti yada kazanımı kişiler üzerinden yürüdüğü için o mu, bu mu gibi derdimiz hiç bitmiyor.Amaç kimseyi suçlamak değil.Amacımız kişilerden kurtulup şehrin genel ilkelerini kazanımları çoğaltmak olmalı.Kim ki isim zikredip bir meseleyi kazanımı kişiye indiriyor ise o işten birşey çıkmaz.Kişi sonuçta eksiktir yaratılış itibariyle öyle dizayn edilmiştir.Amaç kurumsal ve genel bakılmalıdır.Empati yapmadan meselelere bakilamaz.Eğer ki ihtiyaçlar, eksikler ve sorunlar çoğalıyor ise yönetenlerin empati eksikliğinden dolayıdır.Siz dişi ağrıyan ,karnı aç olan ,işsiz biri tarafından bakmadiginiz sürece başarılı olamazsınız.Bu şehrin ihtiyaclari var.Yöneticiler Koltukları işgal eder gibi davranmak yerine sabah, akşam bu şehir için dertlenmeli.Keyfe keder işlerle, kişilerle zaman harcama hakkı olmamalı.Kim ki yönetmeye talip oldu bu sorumluluğu omuzlarına almalı şikayet etmemelidir.Kişisel istikbal siyasetin sanatı haline getirilmemesi için herkesin aynı bilince ulaşması gerekir.Geç kalındığı zaman vatandaş siz siyasetciden önce sandıkta o bilince ulaşıyor Ve tercihini yapıyor.Yol sizin yolunuz tercih vatandaşın siyasiler rotasını kendine göre mi çizecek şehrine, milletine göre mi çizecek oda tercihini yapacak.Sellametle kalsın güzel şehrin güzel insanları.