Gündemi değerlendirdiler

Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Seda Özdemir başkanlığında gündem değerlendirildi.

15 Mart 2020 Pazar 17:46
Gündemi değerlendirdiler

Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Seda Özdemir başkanlığında kadın kolları toplantısı gerçekleştirildi.

Güncel siyasi gelişmeler ve teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği programda, Yeniden Refah Partisi Kadın kolları İl Başkanı Seda Özdemir tarafından İskilip ilçe kadın kolları başkanlığına Tuğba Karabıyık'ın ataması da gerçekleştirildi. Özdemir, İskilip kadın kolları başkanlığına atanan Tuğba Karabıyık'a görevinde başarılar diledi. Programda çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Özdemir bayanlara hitaben yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Hanımlar bu teşkilatımızın kalbidir. Kalbi olmayan teşkilat yaşayamaz. Davamız Milli Görüş'tür.

Hedefimiz Hak nizamı hakim kılmaktır. Arzumuz tüm insanlığın refahıdır dolayısıyla mükemmeldir, eksiklik ve fazlalık kabul etmez. Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. İster gecenizi gündüzünüze katıp çalışın, ister yan gelip yatın. Bu hak davanın başarısını ne bir gün öne alabilirsiniz, ne de bir gün geciktirebilirsiniz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir. gönlü ve kalbi Milli Görüş'le atan tüm bayanları Yeniden Refah çatısı altında yer almaya çağırıyorum. Kapımız da gönlümüz de herkese açıktır.”

Program daha sonra açılan stantta bayanların parti tanıtımı yapmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 16.03.2020 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.